SPORTURI  »  BOX  »  INTERVIU

EXCLUSIV Ronald Gavril, despre accidentarea dinaintea meciului cu Vaughn Alexander: „Oamenii trebuie să știe” + Discuții cu Mircea Badea și Floyd Mayweather

Articol de - Publicat joi, 01 august 2019 14:00

Pugilistul român Ronald Gavril (33 de ani) a vorbit cu GSP.ro despre accidentarea care l-a împiedicat să dispute meciul cu Vaughn Alexander (33 de ani), fiind nevoit să anuleze lupta programată pe 28 iulie la Royal Farms Arena din Baltimore (SUA). Românul e stabilit de mai mulți ani în Statele Unite.

- Ronald, cum ești? Brusc ai anunțat că te-ai accidentat și nu mai lupți cu Alexander, dar n-ai dat niciun detaliu.
- Da, așa este. Am scris câteva cuvinte pe Instagram, dar oamenii trebuie să știe exact ce s-a întâmplat. Nici nu știu cum să numesc ce mi s-a întâmplat. Eram la ultimul antrenament din cantonament și a doua zi urma să plec spre Maryland, în Baltimore. Am făcut o mișcare greșită și am suferit o întindere la spate chiar la ultima repriză înainte de finalul antrenamentului.

- Cum te simți acum?
- Acum sunt bine, am fost la doctor și am făcut analizele necesare. Deja am început recuperarea. Nu e ceva foarte grav. Sper să revin la antrenamente foarte curând, depinde cât de repede mă recuperez.

- Despre următorul meci pe care-l vei avea știi ceva?
- O să stau de vorbă și cu Mayweather Promotions în aproximativ o săptămână să vedem când aș putea avea următorul meci. Momentan, nu se știe nimic. Acum mă gândesc mai mult să mă recuperez cât mai repede.

- Cu Floyd Mayweather ai vorbit după cele întâmplate?
- Am vorbit cu Floyd în Maryland și mi-a zis să am grijă la recuperare și să-l țin la curent cu starea mea. E bine că nu e ceva grav ca să stau prea mult departe de ring. Floyd e tot timpul lângă sportivii pe care-i reprezintă. Chiar și după ce am pierdut cu Benavidez m-a susținut.

ronald gavril4 +5 FOTO

- Știu că ești foarte bun prieten și cu Mircea Badea (n.r. realizator Antena 3). El cum a reacționat când a auzit de accidentarea ta?
- Am vorbit cu el și m-a întrebat ce am pățit. Înainte de accidentare chiar eram bucuros că Antena 3 voia să televizeze meciul meu în România, dar din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

- La sportul românesc ești conectat?
- Sunt conectat cam cu tot ce înseamnă sportul românesc, urmăresc foarte mult tenis și sportivii români. De exemplu, sunt foarte fericit pentru naționala de tineret, care a reușit o performanță fantastică și a ajuns până în semifinalele EURO.

- Cum vede un român plecat în SUA performanța Simonei Halep de la Wimbledon?
- E ceva fantastic! Copiii au nevoie să vadă lucruri pozitive și sportivi de la care să învețe lucruri bune. Mă bucur foarte mult pentru performanțele Simonei. E un exemplu pentru toată lumea, mai ales pentru copii.

- Urmărești meciurile Simonei în mod deosebit?
- Nu mă uit doar la meciurile ei, ci și ale lui Marius Copil, care e prietenul meu. Anul trecut am fost la Miami Open alături de el când a jucat.

Ronald „The Thrill” Gavril n-a mai luptat din decembrie, când s-a impus prin KO tehnic în fața lui Antowyan Aikens. De-a lungul carierei a luptat de două ori pentru titlul mondial WBC, pierzând de fiecare dată în fața americanului David Benavidez.

Vezi și:

FOTO Brenda Patea, modelul româno-german care voia să-l vadă pe Ronald Gavril luptând în această seară! Meciul a fost anulat

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rivaldinho
rivaldinho  •  01 August 2019, 17:28

Multa sanatate! Foarte bine ca nu te-ai prezentat, Bute avea probleme si la mana si la picior si a luptat cu Froch.

alegsandru
alegsandru  •  01 August 2019, 16:19

Multa sanatate sa-ti dea Dumnezeu, Ronald!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează