SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Fără număr » Victoriile şi banii curg pentru Floyd Mayweather

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 00:33

După meciul cu Marcos Maidana, "Money" a rămas neînvins la profesionişti în 46 de meciuri şi a mai încasat un cec în valoare de 30 de milioane de dolari.

Americanul Floyd Mayweather l-a învins, sîmbătă noapte, la puncte, pe argentinianul Marcos Maidana, într-o gală care a avut loc la Las Vegas, şi şi-a păstrat centura WBC la categoria semimijlocie.

Doi judecători au văzut o victorie a lui Mayweather, 117-111, 116-112, în timp ce al treilea a considerat egalitate, 114-114. După această victorie, a 46-a din carieră, Mayweather şi-a adăugat în palmares şi centura WBA, pusă în joc de adversarul său, dar şi 30 de milioane de dolari, cît a reprezentat bursa lui.

Mayweather, în vîrstă de 37 de ani, a urcat în ring însoţit de clovni, de personaje de circ şi de cîntăreţul Justin Bieber şi a coborît în huiduielile unei părţi a publicului, care l-a considerat învingător pe Maidana. ''A fost un meci disputat, dar m-am impus pentru că sînt cel mai bun'', a spus americanul, supranumit şi "Money".

Maidana, mai tînăr cu 7 ani, mai mobil şi mai rapid, a dominat debutul meciului şi i-a provocat o rană lui Mayweather sub ochiul drept. ''Mi-a dat o lovitură în faţă şi timp de două reprize nu am văzut nimic, dar asta înseamnă să fii campion, să te adaptezi la toate'', a subliniat Mayweather.

Acesta a revenit în meci şi a preluat conducerea, deşi Maidana, zis si "El Chino", a rămas periculos pînă la final şi chiar a condus ostilităţile în ultima rundă. "El Chino" a suferit a patra sa înfrîngere, palmaresul său cuprinzînd şi 35 de victorii.
"Eu am cîştigat meciul, el nu s-a bătut ca un bărbat", a declarat "El Chino" după meci.

Deloc modest
Mayweather, care adună într-un an peste 100 de milioane de dolari, se menţine cel mai bine plătit sportiv din lume, depăşindu-l în top pe Tiger Woods. Spre deosebire de alţii, Mayweather nu se sfieşte să îşi etaleze bogăţia.

Pugilistul a publicat pe net nenumărate fotografii în care apare alături de teancuri de bani, în care se laudă cu colecţia de ceasuri sau maşini scumpe.

Printre bijuteriile pe patru roţi cumpărate de Mayweather se numără un Lamborghini Aventador, un Lamborghini Murcielago, un Ferrari 458 Spyder, un Ferrari 599 GTB, un Bugatti Veyron, un Bentley Melsanne, un Rolls-Royce Drophead, un Rolls-Royce Phantom, un Mercedes S 600 V12 Sedan, un Mercedes SLS.

221 de lovituri i-a aplicat Maidana lui Mayweather, mai mult decît oricare alt adversar al americanului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
stancuvlad
stancuvlad  •  05 Mai 2014, 11:56

Clovni, personaje de circ si Justin Bieber? Puteai sa zici simplu clovni si era de ajuns...

mihaisuveti
mihaisuveti  •  05 Mai 2014, 10:56

2 Bugatti Veyron. Omul are 90 de masini impartite in 3 orase: Las Vegas, L.A. si Miami.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Mai 2014, 10:24

Un articol frumos ...care l infatisaza pe Floyd ...asa cum este ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close