SPORTURI  »  BOX  »  ALEGERI FRB

Federaţia Română de Box îşi alege un nou preşedinte » Un ring şi patru luptători

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 00:00

Un fost campion, un antrenor, un om de afaceri și un arbitru vor să ocupe locul rămas vacant prin demisia lui Leonard Doroftei.

Marian Simion: "Ştiu că şansele mele de a cîştiga postul de preşedinte al Federaţiei Române de Box sînt foarte mici". Mihai Lauruc: "Nu putem lăsa ca boxul românsc să dispară". Vasile Cîtea: "Sînt pregătit pentru alegeri". Mihai Craiu: "Pregătesc pentru joi o surpriză frumoasă''. Acestea au fost mesajele transmise de către cei patru candidaţi la şefia FR Box cu o zi înainte de alegeri.

În timp ce fostul campion mondial la amatori pare deja resemnat, o atitudine ce nu l-a caracterizat deloc cît timp a boxat în ring, Lauruc, fostul antrenor al lui Lucian Bute, şi-a propus să lupte pînă la capăt, vicepreşedintele Cîtea afişează siguranţa celui care ştie că va cîştiga, iar Craiu, fostul preşedinte de onoare, preferă să fie misterios.

"Vreau să candidez împotriva a tot ce s-a întîmplat în Federația Română de Box atîția ani de zile, de la Rudel Obreja încoace'', spune Simion, care-i acuză pe toţi cei ce s-au aflat la conducere că nu au făcut nimic altceva decît să se folosească de banii FRB în scopuri personale. Lauruc susţine că pentru el faptele vorbesc.

"Atît, vorbă multă, asta am avut noi în box, vorbă multă. Ceea ce pot să fac o să fac. Principala mea realizare este Lucian Bute". Cîtea anunţă că a decis să candideze din dorința de a face o echipă pentru toți oamenii din boxul românesc: ''Sînt un om echilibrat și pot să îi țin pe acești oameni uniți''. Iar Craiu consideră că este recomandat pentru acest post de ''experiența organizatorică, precum și de relațiile la nivel internațional''.

Adunarea Generală extraordinară de alegeri a FRB va avea loc azi la Hotel Sport din cadrul CSNB " Lia Manoliu" cu începere de la ora 11:00. Leonard Doroftei a demisionat pe 13 noiembrie 2015, după trei ani de la alegerea sa ca președinte al FRB, federaţie ce nu mai primeşte finanţare de la MTS din luna martie 2015 din cauza unor datorii la Fisc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kingdon
kingdon  •  14 Ianuarie 2016, 23:22

uitati-va la nulitatea asta !!! fost boxer mai mult decat penibil, a luat bac-ul la 50 de ani, a facut parte din fosta conducere FRF unde a facut NIMIC, si acum vrea sa candideze pe orice post la FRB, presedinte, vice-presedinte, secretara, femeie de serviciu, orice, sa acopere tot ce apare la iveala acum la anchetele in curs. sufera de el acest moldovean ingamfat si pr00st.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează