SPORTURI  »  BOX  »  MECIUL SECOLULUI

Floyd Chelsea :) "Meciul secolului" Floyd Mayweather - Manny Pacquiao a dezamăgit crunt: comparat cu jocul trupei lui Jose Mourinho

Articol de , - Publicat luni, 04 mai 2015 00:00

Întîlnirea de ieri dimineaţă, de la Las Vegas, i-a dezumflat pe majoritatea privitorilor, care au primit mai puţin decît s-au aşteptat.

Floyd Mayweather Jr. a ieşit învingător din disputa cu Manny Pacquiao, în cel mai aşteptat şi cel mai scump meci de box organizat vreodată. Meciul cu venituri totale de aproape jumătate de miliard de dolari s-a terminat după 12 runde, cu victoria la puncte prin decizie unanimă a pugilistului american.

Însă, lupta din ring a stîrnit revolta în rîndul iubitorilor de box şi de evenimente pline de celebrităţi, care visau la o bătaie pe cinste, nu la una cu jumătăţi de măsură. Nu şi-a dorit nimeni prea tare să vadă un protagonist ultradefensiv - Floyd Mayweather - şi un altul ofensiv, dar inconstant şi nehotărît - Manny Pacquiao.

Mayweather îşi continuă drumul de boxer profesionist neînvins, cu victoria cu numărul 48, dar nu a oferit nimic publicului. Iar Pacquiao a părut băiatul bun, care cîştigă la impresia artistică, dar pierde în ring.

Definiţia perfectă pentru campionul mondial de la semimijlocie: "Omul de geniu care nu este un om de onoare"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează