SPORTURI  »  BOX  »  TRAGEDIE

Fostul boxer Constantin Florescu a murit la 42 de ani: „Avea multe planuri de viitor”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 22:25 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 22:25

Fostul boxer Constantin Florescu a murit la vârsta de 42 de ani, din cauza unui infarct suferit în somn. 

Constantin Florescu a fost un sportiv cu o poveste unică. A cucerit titluri naționale la box în trei țări diferite, România, Germania și Canada. În 2001 a făcut și marele pas spre profesioniști. Palmaresul a fost unul foarte bun, 11 victorii, o remiză și două înfrângeri. 

De mai bine de două decenii, cel poreclit „Rocky Floriano” s-a mutat în Canada, unde profesa ca antrenor de box. La sfârșitul săptămânii trecute, familia pugilistului a făcut un anunț tragic. Constantin Florescu a murit în somn, din cauza unui infarct.

Fostul boxer Constantin Florescu a murit la 42 de ani

„A murit în somn. Avea toate analizele făcute, nicio problemă de sănătate. Așa a vrut Dumnezeu. A lăsat un gol imens in inimile noastre, a lăsat în urmă 4 copii, părinții, frații, nepoții și foarte mulți prieteni. Era cel mai vesel si ce mai iubitor om posibil. Avea multe planuri de viitor”, a spus Alexandru Florescu, tatăl fostului boxer, potrivit Ziare.com.

Citește și alte știri din sportul românesc: 

OFICIAL Iulia Dumanska a semnat și revine în Liga Florilor! » Clubul-surpriză care tocmai a luat 3 jucătoare din „națională”

Simona Halep, pe un val de încredere înainte de Australian Open: „Chiar dacă am 30 de ani, cred că pot juca un tenis bun”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
paolo19
paolo19  •  18 Ianuarie 2022, 04:54
Postat de dudulici pe 18 Ianuarie 2022, 03:45

Vaccinat?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dudulici
dudulici  •  18 Ianuarie 2022, 03:45

Vaccinat?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează