SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN PAUL MENDY, 9 IULIE, ROMEXPO

FOTO adversarul lui Viorel Simion îl atacă pe român: "Poate îl las să atingă cu un deget centura"

Viorel Simion +2   FOTO
Viorel Simion

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 16:46

Viorel "Bombardierul" Simion va lupta pe 9 iulie, la Romexpo, cu filipinezul Jun Talape, poreclit "The Rock" (Stînca), în Gala "Campion pentru România", care are ca main event meciul dintre Lucian Bute şi francezul Jean Paul Mendy.

Pe Viorel Simion, cel în faţa căruia îşi va pune în joc centura WBC America, îl va lăsa doar să atingă centura: "îl las să o atingă, dar nu să o ia acasă", a spus Talape.

"Viorel Simion este un boxer bun. Mă tem de loviturile lui, dar nu îl voi lăsa să îşi urmeze planul de joc şi centura va rămîne la mine", a promis Jun Talape.    

Jun Talape a fost prezent marţi la antrenamentul lui Lucian Bute pe care acesta îl apreciază foarte mult. "Este un pugilist extraordinar, foarte tehnic. Îl felicit pentru performanţa pe care a atins-o. Sînt convins că va cîştiga meciul cu Jean Paul Mendy şi că va rămîne campion mulţi ani", a spus Jun Talape pentru gsp.ro.

Talape, compatriot şi prieten cu celebrul Manny Pacquiao, are în palmares 20 de victorii (8 prin KO), 7 înfrîngeri şi un meci egal. Pentru Viorel Simion este primul meci în care se va lupta pentru o centură importantă.

Este a doua partidă pe care Viorel Simion o dispută într-o gală în care bozează şi Lucian Bute. Precedenta s-a disputat la Centre Bell din Montreal, Simion învingîndu-l, la puncte, pe Pedro Navarrete după 8 runde. Fiind un meci pentru centură, partida dintre Viorel Simion şi Jun Talape se va disputa pe durata a 12 runde.

Categoria pană, 12 reprize: Viorel Simion (România, 13-0-0, 5 KO) - Jun Talape (Filipine, 20-7-1, 8 KO). Meciul se va desfăşura pe durata a 12 reprize şi va conta pentru titlul internaţional la categoria WBC. În cazul în care Simion va cîştiga, pugilistul român va intra între primii 15 boxeri ai categoriei.

Categoria pană, 4 reprize: Ciprian Apollo (România, debutant) - Genaro Garcia (Mexic, 10-10-0, 8 prin KO).

Categoria supermijlocie, 8 sau 10 reprize: Renan St-Juste (Canada, 22-2-1, 15 KO) - Jaudiel Zepeda (Mexic, 12-4-1, 9 KO).

Categoria grea, 4 reprize: Bogdan Dinu (România, 5-0-0, 2 KO) - Awadh Mohamed Tamim (Tanzania, 12-2-0, 7 KO).

Categoria superuşoară, 8 sau 10 reprize: Pier-Olivier Cote (Canada, 16-0-0, 11 KO) - Pedro Navarette (Mexic, 25-11-3, 14 KO).

Categoria supermijlocie, 12 reprize: Lucian Bute (România, 28-0-0, 23 prin KO) - Jean-Paul Mendy (Franţa, 29-0-1, 16 prin KO).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
stancuvlad
stancuvlad  •  05 Iulie 2011, 17:51

Nu se putea pana nu puneti voi cuvantul "ataca" intr-un titlu? Care e ma mare atac in toata declaratia asta????? CARE NU VA MAI SUPORT cu can canul asta. Sa va atace toate bolile incurabile pe toti care faceti "presa" asta ieftina si manelistica pe site-uri de spor, ca tot va place voua sa abuzati de cuvantul asta. Altceva in afara de bani, femei, dusmani si valoare aveti in cap?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează