SPORTURI  »  BOX  »  VIOREL SIMION ŞI-A PĂSTRAT CENTURA

FOTO/ "Hai, tati, dă-i cu stînga! Acum, dreapta!" » Andreea, fata lui Viorel Simion, cea mai înfocată susţinătoare

Viorel Simion a fost susținut fără încetare de fiicele sale și de soția sa foto: Cristi Preda +12   FOTO
Viorel Simion a fost susținut fără încetare de fiicele sale și de soția sa foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 februarie 2012 15:55

Viorel Simion şi-a apărat, ieri seară, titlul mondial WBC Internaţional la categoria pană în faţa lui Edgar Riovalle, într-un meci care s-a desfăşurat în cadrul galei ”Invincibilii 6”, la Sala Rapid, din Bucureşti.

Românul l-a învins, într-o manieră categorică, prin decizie unanimă, pe mexican şi a făcut un pas important spre confruntarea în care va boxa cu titlul mondial pe masă.

Printre cei peste 1500 de spectatori care au fost prezenţi în Sala Rapid, cel supranumit ”Bombardierul” a fost susţinut cu frenezie de soţia şi cele două fetiţe, Andreea (opt ani) şi Oana (doi ani). Dacă cea mică a stat cuminte în braţele mamei sale, Andreea nu a stat pe scaun nici măcar o secundă, iar timp de 12 reprize l-a încurajat fără încetare pe tatăl său.

”Hai tati!”, ”Dă-i la ficat!”, ”Nu te lăsa, nu mai ai mult cu el”, a strigat Andreea care a reuşit să acopere toată sala cu încurajările sale. La finalul meciului, cele două fete s-au suit în ring cu zîmbetul pe buze şi au sărit să-l îmbrăţişeze pe tatăl lor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează