SPORTURI  »  BOX  »  CENTURA WBA

FOTO Pacquiao - Mayweather // Manny Pacquiao vrea revanșa! Filipinezul și-a apărat centura WBA și l-a provocat din nou pe Mayweather: „Să-i spuneți lui Floyd să revină în ring”

Manny Pacquiao - Adrian Broner // FOTO: Reuters +4   FOTO
Manny Pacquiao - Adrian Broner // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 10:29

Filipinezul Manny Pacquiao, 40 de ani, și-a apărat cu succes centura WBA, la categoria semimijlocie, după ce l-a învins pe Adrian Broner, 29 de ani.

Manny Pacquiao a câștigat lupta la puncte, prin decizie în unanimitate, 117-111, 116-112 și 116-112.

Pacquiao a dominat întâlnirea cu adversarul său, a avut mai multe lovituri care și-au atins ținta și a eschivat majoritatea loviturilor trimise de Broner.

Vrea revanșa cu Mayweather

După meci, Pac-Man și-a amintit de rivalul său, Floyd Mayweather, și a spus că este gata de încă un meci cu pugilistul american, actualmente retras din activitate.

Să-i spuneți lui Floyd să revină în ring. După aceea vom lupta. Sunt gata să mă lupt din nou cu el”, a delcarat Pacquiao.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PRIMUL MECI Pacquiao - Mayweather

În prima confruntare, Mayweather a reunit centurile WBA, WBC, WBO și The Ring, după ce l-a învins prin decizie unanimă pe filipinez. Toți cei trei arbitri au văzut o victorie categorică a americanului, 116-112, 116-112, respectiv 118-110. Verdictul a stârnit controverse, mulți specialiști considerând că partida a fost mult mai echilibrată. Cifrele însă au fost de partea lui ”Money” Mayweather, acesta având mult mai multe lovituri clare, 148, față de 81 ale lui Pacquiao.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hristac
hristac  •  20 Ianuarie 2019, 11:53

o vor face la 50,acum unul inca lupta serios iar celalalt tocmai a comis-o din nou la sfarsit de an in japonia....au bani au nume de ce sa se lupte din nou,pentru cati bani ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează