SPORTURI  »  BOX  »  PROCES

FRB a cîştigat la TAS unul din procesele cu AIBA » Avantaj la puncte, Obreja

Rudel Obreja
Rudel Obreja

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2011 21:47

Federaţiei Române de Box i s-a dat dreptate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv într-unul dintre procesele pe care le are cu AIBA. Astfel, TAS a hotărît că decizia Biroului Comitetului Executiv AIBA, din 8 martie 2011, de suspendare provizorie din cadrul AIBA a României, "nu are nici o bază legală nici în Statutul AIBA şi nici în Codul de disciplină al AIBA". FRB are astfel dreptul să trimită boxeri la orice competiţie internaţională sub egida AIBA. "Mai avem un proces, pentru dezafiliere, dar e clar că dacă am cîştigat aici, nu mai au nici o şansă oficialii AIBA. Voi lupta pînă la capăt ca să demonstrez că este doar o răzbunare dictată împotriva mea. Voi lupta să demasc corupţia de la nivelul AIBA", a spus  Rudel Obreja pentru Mediafax.

Şeful FRB a fost suspendat, în ianuarie 2010, 11 ani de federaţia internaţională pentru că nu a respectat o sancţiune anterioară dictată de Comisia de Disciplină a AIBA şi pentru că a prezentat documente falsificate în cursul unei proceduri disciplinare. Această decizie a fost redusă, ulterior, la cinci ani. Obreja a contestat la TAS şi această decizie şi aşteaptă verdictul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mihrp
mihrp  •  09 Noiembrie 2011, 21:38

mai STEAUA 88 nu te da ca esti singurul care se pricepe la box si ca doar parerea ta conteaza; iti respect parerea si pot sa scrii orice (in limitele bunului simt, dar si al adevarului) obreja este presedintele federatiei romane de box DE AMATORI; nu are treaba cu profesionismul; obreja l-a ajutat pe bute cand acesta era deja cineva la amatori; dar ce face pt cei tineri care ar trebui sa reprezinte boxul romanesc peste cativa ani; raspunsul e simplu: NIMIC, n-a facut nimic; daca nu am dreptate rog sa mi se specifice punctual - cu simpatie tuturor

thereem
thereem  •  09 Noiembrie 2011, 11:07

wow ce veste importanta!!!!!!!!! e cam in josul paginii ea,dar...e bine ca ati scris-o oricum :) mi l-ati tavalit pe obreja degeaba. Si de ce? Si in defavoarea cui??? a unei mafii modiale a boxului amator (care fie vorba intre noi,a fost mutilat de-a lungul anilor si acum e mort de tot).Obreja e doar un luptator antisistem,un revolutionar,cam ca mititelu,care a vorbit prea tare si a trebuit sa i se dea la cap. Ps: Astept editorialul lui tolontan dupa ce va fi data si a 2-a sentinta ;)

steaua88
steaua88  •  09 Noiembrie 2011, 10:37
Postat de mihrp pe 09 Noiembrie 2011, 09:17

rudel obreja trebuie sa plece de la federatie, indiferent daca va castiga acest proces; el nu mai face nimic pentru boxul romanesc - se cearta cu toata lumea prin tribunale si se da mare alaturi de lucian bute, unde nu are niciun merit; DAR PENTRU BOXUL ROMANESC NU A MAI FACUT NIMIC doar a reusit sa-i dezbine pe toti

Daca nu era Rudel Obreja nu-l mai aveai acum pe Lucian Bute campion mondial ! Obreja l-a dus pe lucian la profesionisti dupa ce s-a batut pentru un loc la olimpiada cu Simion in care l-a batut tandari dar arbitrii a dat victorie Simion! Cariera lui Bute se termina acolo daca nu-l lua Obreja! Asa ca nu-ti mai da cu parerea despre box daca nu ai habar de ceea ce face omul asta pe acolo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează