SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. CARL FROCH

Froch aşteaptă revanşa cu Bute: "Îl termin şi mai repede!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 10:02

Carl Froch n-ar spune nu unei noi întîlniri cu Lucian Bute, dar mărturiseşte că meciul revanşă mai trebuie aşteptat de fani cel puţin 6 luni.

"Cred că o a doua luptă între mine şi Bute va avea loc. Dar cred că trebuie să aibă loc la timpul potrivit. Nu cred că acum era acelaşi interes pentru luptă, cum ar fi, să zicem, peste şase luni.

Sînt sigur că Lucian vrea revanşa, pentru că fiecare boxer învins vrea asta. Cred că n-o vrea chiar acum, dar sînt sigur că la un moment dat o s-o vrea", a declarat Carl Froch, conform ziare.com.

Întrebat care ar fi deznodămîntul unui al doilea duel cu Bute, după ce la Nottingham l-a făcut KO în runda a cincea: "Doar ai văzut prima luptă. În acelaşi fel... Dar mai repede", a încheiat britanicul de 35 de ani, campion IBF la categoria supermijlocie.

Carl Froch va boxa pe 25 mai, la Londra, împotriva lui Mikkel Kessler, într-un meci pentru unificarea centurilor IBF şi WBA, ultima deţinută de danez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
sandmann
sandmann  •  16 Februarie 2013, 16:50

Eu nu cred ca Bute va mai lupta cu WArd , Froch sau Kessler. In cel mai bun caz va lupta cu invingatorul dintre Bika si Sjekloca , ala.Dar si asta e varianta cam fantezista.Bute e pe o panta descendenta si asta s-a vazut in meciul cu Gracev , deci sa-l mai lasam in pace...ca sughita degeaba.Cand si cu cine va mai lupta , vom vedea atunci.Oricum sunt sigur ca in privinta banilor , canadienii s-au descurcat foarte bine , si le-ar putea preda lectii si evreilor. Cat despre box , Froch sa fim seriosi , nu e mare boxer, a prins o zi buna cu Bute si a facut un meci generos cu Kessler , in rest mari meciuri nu a facut.Mizez pe Kessler insa nu cred ca invinsul se va lasa de box.

thumbzilla
thumbzilla  •  16 Februarie 2013, 12:20

eu abia astept meciul asta,si cred ca kessler ii va rupe capul lui froch.si sant curios daca froch dupa acest meci(in cazul in care am dreptate si va pierde)va mai avea gura asa mare ca pana acum.

nusu_d
nusu_d  •  14 Februarie 2013, 14:20

Habar nu aveti despre box si latrati pe aici. Ati vazut primul meci Kessler - Froch? Nu cred. A fost un meci pe viata si pe moarte, f spectaculos si foarte strans. A castigat Kessler la mustata boxand acasa. De data asta fiind in Anglia Froch poate castiga fara probleme. Sunt 2 boxeri puternici de valori apropiate, 2 luptatori. Bute nu e luptator, nu stie sa se "bata". Nu mai vorbiti de dragul de a vorbi. Si da Sandman asa e, Bute a fost ca valoare de locurile 6-10 cum spui si da e o performanta. Nu am spus ca e o rusine ca e sub Kessler, Ward, Froch sau Dirrel ci o realitate pentru ca unii exact ca in melodia aia Viseaza la caii verzi pe pereti ;-)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează