SPORTURI  »  BOX  »  TITLU EUROPEAN WBO

GALERIE FOTO Cristian Ciocan a trecut proba cântarului oficial, înaintea luptei pentru titlul european: "Nu mă voi opri până nu-l voi bate"

Foto: Alex Hojda (Hamburg) +6   FOTO
Foto: Alex Hojda (Hamburg)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 20:56

Cristian Ciocan (117 kg) a trecut de proba cântarului oficial, înaintea luptei cu Erkan Teper (120.5 kg) pentru titlul european WBO.

Ciocan, cunoscut drept Christian Hammer, boxează pentru Germania, la fel ca Teper, sportiv de origine turcă. Învingătorul din această luptă ar putea boxa și pentru titlul mondial.

Teper nu a pierdut niciunul dintre cele 16 meciuri la profesioniști, iar de zece ori s-a impus prin KO. De cealaltă parte, Ciocan a câștigat ultimele două lupte, cu Sherman Williams și Michael Sprott, după ce a pierdut lupta pentru titlul mondial în fața lui Tyson Fury în februarie 2015.

Gala în care se va bate Cristian Ciocan va debuta sâmbătă, la ora 20:00, iar meciul românului va începe în jurul orei 00:15 și va putea fi urmărit în direct la Pro TV.

"Vreau lupte importante acum. Nu mă voi opri până nu îl bat pe Teper." Cristian Ciocan

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1325297870836462
Andrei Patriche  •  16 Octombrie 2016, 06:16

Ma mir ca nu se zice nimic despre victoria lui Ciocan... tot stirile mai mult sau mai putin adevarate despre Steaua au prima pagina pe GSP.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează