SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA SEMIMIJLOCIE

Gennady Golovkin l-a învins pe Kamil Szeremeta, într-o partidă cu centura IBF la semimijlocie pe masă! Ce urmează în cariera boxerurului kazah

Gennady Golovkin a obținut o victoria în fața polonezului Kamil Szeremeta, într-un meci în care și-a pus la bătaie centurile IBF și IBO la semimijlocie.
Gennady Golovkin a obținut o victoria în fața polonezului Kamil Szeremeta, într-un meci în care și-a pus la bătaie centurile IBF și IBO la semimijlocie.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 08:24 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 08:24

Gennady Golovkin (38 de ani) a obținut o victoria în fața polonezului Kamil Szeremeta (31 de ani), într-un meci în care și-a pus la bătaie centurile IBF și IBO la semimijlocie.

Gennady Golovkin și-a păstrat titlul IBF la categoria semimijlocie într-un meci în care a demostrat că încă e capabil să ofere un meci spectaculos în ring. Acesta a stabilit un nou record, apărându-și titlul de cele mai multe ori la categoria mijlocie (21). Vedeta kazahă a pus capăt celei mai lungi absențe din cariera sa de 14 ani cu o victorie în fața polonezului Szeremeta, la Hollywood, Florida.

VIDEO Golovkin, victorie clară în fața lui Szeremeta

Golovkin a început atacul asupra polonezuui încă din prima rundă, iar, la finalul acesteia, l-a trimis în corzi cu un uppercut urmat de o lovitură de stânga. Din acel moment, kazahul l-a dominat pe Szeremeta, boxeurul luptând doar pentru a doua oară în carieră în Statele Unite. Ultimul konckdown al partidei a venit în runda a șaptea pentru Golovkin, ca o dovadă a dominației sale pe tot parcursul nopții.

Campionul IBF la categoria semimijlocie a reușit două knockdown-uri în primele trei runde pentru prima dată din aprilie 2016, când l-a eliminat pe Dominic Wade în runda a noua.

Golovkin îl poate înfrunta din nou pe Saul Alvarez

Golovkin a intrat în ring cu aproximativ 24 de ore înainte ca Alvarez să se lupte cu Callum Smith în San Antonio pentru titlurile WBC și WBA la categoria mijlocie. De când Golovkin a anunțat duelul cu Szeremeta, au existat tot mai multe speculații despre o potențială a treia luptă cu Alvarez. 

Primele două lupte dintre cei doi au fost destul de echilibrate. Înfruntarea din 2017 a fost considerată o remiză controversată, în timp ce Alvarez a scos o decizie majoritară în 2018 cu două puncte combinate.

Credeți-mă, băieți! Vom planifica cea mai bună luptă pentru data viitoare.
Gennady Golovkin, la finalul partidei

Citește și:

VIDEO. E oficial! Floyd Mayweather revine în ring » Când are loc lupta + cine e adversarul inedit

O nouă luptă între Mike Tyson și Roy Jones Jr.? „Trebuie să o mai facem o dată!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează