SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA UȘOARĂ

„Nu mai vedeam” » Hector Luis Garcia, afectat după meciul cu Gervonta Davis

Gervonta Davis - Hector Luis Garcia  // FOTO: Imago +5   FOTO
Gervonta Davis - Hector Luis Garcia // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 14:04 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 14:48

Gervonta Davis (28 de ani) și-a menținut centura de campion WBA la categoria ușoară, după o victorie în fața dominicanului Hector Luis Garcia (31 de ani).

Americanul a câștigat lupta după ce în runda a 8-a s-a năpustit asupra adversarului. Înainte de runda a 9-a, Garcia nu a mai revenit în ring, astfel că a suferit prima înfrângere din carieră, în 17 partide. 

„Nu mai vedeam” 

După meci, Hector Luis Garcia a dezvăluit că a avut mari probleme de sănătate și a fost nevoit să abandoneze. 

„Când am primit lovitura în cap, în ultima rundă, nu mai vedeam cu un ochi. Nu știam unde sunt când m-a lovit. Vederea mi-a revenit, dar capul încă mă doare. Nu puteam să mai văd cu ochiul drept. Până în acel moment mă descurcasem bine”, a spus Garcia, potrivit The Sun

Gervonta Davis, care așteptă acum un meci cu Ryan Garcia, pe 15 aprilie, a vorbit și el despre luptă. 

„Am fost surprins când l-am lovit. Dar știam că era rănit grav. E un luptător și nu voia să arate că nu este era rănit”, a spus Davis. 

Davis, probleme cu legea înainte de luptă 

La finalul lunii decembrie, Gervonta Davis a fost arestat și încarcerat în orașul Parkland, din statul american Florida. A fost eliberat după o audiere care a avut loc în ziua următoare și după plata cauțiunii de 1.000 dolari. 

În ultimii ani, justiția din Statele Unite a deschis pe numele lui Gervonta Davis mai multe capete de acuzare.  Pugilistul este acuzat de părăsirea locului faptei, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicați acesta și încă 4 persoane, printre care și o femeie gravidă, în noiembrie 2020. 

Gervonta Davis va fi prezentat în fața instanței pe data de 16 februarie 2023. De asemenea, Gervonta Davis a mai fost acuzat în trecut și de faptul că și-a agresat fizic partenera. Acest dosar a fost însă închis definitiv pe data de 13 decembrie.  

Citește și:

Djokovic, criză de nervi în finala de la Adelaide! Gesturi amenințătoare: „Out! Du-te afară!”

Relație în 3 cu două femei? David Haye, ex-campion mondial la box, e pe prima pagină a tabloidelor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează