SPORTURI  »  BOX  »  TITLUL MONDIAL IBF

Glen Johnson vrea titlul mondial IBF: ”Pentru Bute, merg şi la Montreal”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 22:05

Glen Johnson, cel mai probabil următorul adversar al lui Bute, a recunoscut că discuţiile pentru partida din 5 noiembrie au început.

După ce, săptămîna trecută, americanul Kelly Pavlik a anunţat că nu va mai boxa cu Lucian Bute la începutul lui noiembrie, numele cel mai vehiculat pentru un înlocuitor este cel al lui Glen Johnson. Într-un interviu acordat site-ului american eastsideboxing.com, jamaicanul în vîrstă de 42 de ani a recunoscut că managerii săi au început deja discuţiile cu oficialii clubului Inter box, adăugînd că un meci împotriva campionului mondial IBF este unul dintre visele carierei.

"Ne-am pregătit împreună, în 2009. El se antrena pentru revanşa cu Andrade, eu urma să boxez cu Dawson. El a cîştigat, eu nu. Am visat întotdeauna la un asemena meci. Merg şi la Montreal dacă trebuie", a declarat Johnson.

Pugilistul jamaican a ţinut să sublinieze faptul că poziţia de lider pe care o ocupă Bute în clasamentul mondial nu este întîmplătoare şi că românul nu este cu nimic mai prejos decît alţi campioni ai categoriei: "Este la fel de bun ca şi ceilalţi, este la fel de puternic. L-am cunoscut şi ştiu de ce este capabil".

Glen Johnson, care a cîştigat 51 de meciuri din cele 68 disputate, consideră că o confruntare cu Lucian Bute ar reprezenta o adevărată sărbătoare pentru iubitorii acestui sport. "Cred că va fi o luptă interesantă. Sînt gata să dau ce-i mai bun. Fanii merită un asemenea meci. Eu sînt cel mai bun pugilist de pe lista posibililor adversari", a încheiat Johnson.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
sandmann
sandmann  •  07 August 2011, 22:49
Postat de bdgeorge pe 07 August 2011, 03:13

mai desteptule ,cunoscatorule pt informatia ta Jermain Taylor ar trebuii sa boxeze si nu are nici un meci programat, la fel Arthur Abraham care nu are nici un meci programat pt anul asta si ultima data a boxat cu Ward in mai..sa nu mai vorbim de Kessler ..problema e ca nimeni decat cei care vin sa ia banii si sa piarda nu vor sa boxeze la Montreal dupa ce a patit Andrade!!!!! cre tin esti tu nu te mai da destept habar nu ai de box ...vb sa te aflii in treaba . daca continua in ritmul asta Bute va ajunge un pacalici al categoriei care fuge de toti adversarii adevarati si boxeaza numai cu looseri..gen Mendy ...Froch,Kessler,Ward,astia sunt adversari daca vrei sa arati ca ai valoare restul....

oparitule, daca boxa cu J Taylor , ai fi zis ca iar are meci usor cu un no-name.si ca mai bine boxa cu Johnson, Tu chiar nu vezi cat de penibil esti, tu si cu ceilalti 2 opariti? Dupa ce va boxa si cu Froch si cu Ward , ce-o sa mai ziceti? ca a fost blat , nu? ca i-a cumparat interbox si pe aia? Abraham , e considerat terminat de toata lumea , in comparatie cu meciul lui Johnson - Froch, meciul lui Abraham cu Ward a fost o mare jena

silvercloud
silvercloud  •  07 August 2011, 16:59

Ti-as da dreptate, mah, doar ca paianjenul de Mendy, pana la meciul lui cu Bute, nu pierduse nici o partida din 16 disputate la profesionism !! Si atunci, care e vina lui Lucian ca l-a fript pe francez ?! La fel si cu super-campionii Ward, Froch, Abraham, Kessler sau Pavlik... doar nu vrei ca sa umble Bute dupa ei sa se milogeasca sa accepte un meci... e vorba de negocieri aici, fiecare cu tactica lui!!

s3byfcrb
s3byfcrb  •  07 August 2011, 15:37
Postat de lucell pe 07 August 2011, 02:11

bah da` taci din gura daca habar nu ai despre box .... PE CINE SA IA LA RAND DACA PANA IN NOIEMBRIE DOAR ASTA E DISPONIBIL DIN PRIMII 100 LA CATEGORIA LUI??? PE CINE MAH C R RE TINU LE? HABAR nu aveti si comentati aiurea ...CRE TI NI LOR ca si pt cret tin log ul d e mai sus acelasi rasp

Cretin esti TU cu cn te-o fatat.Eu n-am jignit pe nimeni in comentariul meu.Vezi cum vorbesti tu ...mare"inteligent".Si "bah" le spui restul prietenilor tai care sunt la fel de "inteligenti" ca tine.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează