SPORTURI  »  BOX  »  REVANSA MECIULUI DIN 1997

Holyfield negociază cu Tyson

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

Americanul Evander Holyfield, fost campion mondial la categoria grea, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului The Guardian, că negociază cu Mike Tyson pentru organizarea unei revanşe a meciului lor din 1997, informează AFP.

"Au fost ceva discuţii între noi", a afirmat Holyfield, care are 45 de ani.

Evander Holyfield a ratat, în octombrie 2007, la Moscova, şansa de a deveni pentru a cincea oară campion mondial la categoria grea, fiind învins la puncte de sportivul rus Sultan Ibragimov.

"Mike i-a cerut lui Jeff Fenech, care l-a antrenat, să mă contacteze în urmă cu câteva luni. Jeff a spus că Mike ar vrea să mă înfrunte din nou, dar avea nevoie de acordul meu. Totul depinde de ce ne poate aduce această revanşă. Dacă voi spune că vreau să îl înfrunt din nou pe Mike Tyson, îmi voi atrage multe critici, pentru că am spus anterior că nu mai vreau să boxez cu el. Pentru un preţ corespunzător, probabil că voi accepta o revanşă", a explicat Holyfield.

La meciul din 1997, Tyson, care în prezent are 41 de ani, a fost descalificat după ce l-a muşcat de ureche pe Holyfield.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează