SPORTURI  »  BOX  »  BOX

I-au trecut vînătăile » Lucian Bute s-a recuperat repede după meciul cu Carl Froch

Nici urmă de vînătăi pe faţa lui Lucian Bute +1   FOTO
Nici urmă de vînătăi pe faţa lui Lucian Bute

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 22:02

Lucian Bute nu mai are ochiul stîng umflat. Loviturile încasate în partida cu Carl Froch nu se mai văd.

Lucian Bute a participat, weekendul trecut, la o petrecere în Bucureşti, la invitaţia lui Nicu Gheară. Alături de fostul campion mondial IBF, în restaurantul din Capitală au mai fost prezenţi Mihai Leu, Ilie Năstase şi Ionuţ Iftimoaie.

Bute se gîndeşte acum la viitorul său meci, urmînd să plece în Canada peste o săptămînă. El va relua antrenamentele, mai ales că nu mai are nici un semn după bătaia încasată în faţa britanicului Carl Froch.

Mai devreme cu o săptămînă, Bute a botezat la Galaţi fetiţa unor prieteni. Cu această ocazie, el a venit la petrecere la bordul unui Hummer de culoare roşie pe care şi l-a achiziţionat recent.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Iunie 2012, 18:20

Mai lasati-ne cu Bute, campionul umflat cu pompa! Cum este posibil sa fii de noua ori campion mondial fara sa intalnesti in ring macar un singur boxer adevarat? Carl Froch l-a spulberat pur si simplu pe asa-zisul campion, s-a vazut clar ca Bute e un boxer de nivel cel mult mediu, nici pe departe un campion adevarat. Pun pariu ca Bute nici nu va incerca sa boxeze din nou cu Froch.

hristac
hristac  •  20 Iunie 2012, 09:26

pai.. cam asta e viitorul lui lucica ! din pacate ! sau cine stie... poate invata sa incaseze... nu poti fi mare boxer daca nu poti "sa duci" si putina bataie ! e plina lumea boxului de manechine si figuranti.

comunist
comunist  •  19 Iunie 2012, 17:41

Ce onoare pentru canadian sa se pozeze cu interlopii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează