SPORTURI  »  BOX  »  BOX

In careul de asi!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2007 00:00

Lucian Bute era pe locul 4 in lume la categoria supermijlocie inaintea meciului cu Berrio, dar ar putea urca pe 3. Britanicul Joe Calzaghe, campionul de la WBO e recunoscut ca numarul 1 la aceasta categorie.

Acesta e neinvins in 43 de meciuri, avind 32 din acestea cistigate prin KO. E urmat de danezul Mikkel Kessler, campionul de la WBA sI WBC. Bute l-a urmarit pe Kessler la un meci in Danemarca, pe 14 ianuarie 2006, cind nordicul l-a invins prin KO i runda a 10-a pe cel care avea sa devina patronul Inter box, Eric Lucas. Kessler are 39 de victorii, 29 prin Ko sI e deasemenea neinvins.

Pe trei la aceasta categorie e australianul Anthony Mundine care are 29 de victorii sI 3 infringeri. Cu cine dintre acestia va boxa Lucian in meciul urmator? Trebuie sa asteptam lupta dintre Kessler sI Calzaghe, care va avea loc pe 3 noiembrie la Cardiff. Mundine nu va accepta o lupta cu romanul decit in Australia!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează