SPORTURI  »  BOX  »  TITLU EUROPEAN

În faţa primei provocări a noii cariere » Mihai Leu va arbitra meciul lui Arthur Abraham

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 14:56

Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, va oficia ca arbitru de masă la meciul dintre Arthur Abraham şi Piotr Wilczewski contînd pentru titlul de campion european la categoria semigrea, versiunea WBO.

"Este al cincilea meci ca arbitru de masă şi cel mai important de pînă acum. Misiunea mea este să contabilizez fiecare lovitură care punctează şi să ofer un verdict corect. În joc se află o importantă centură europeană la categoria semigrea, iar învingătorul are posibilitatea de a ajunge să boxeze pentru titlul mondial al categoriei", a declarat, marţi, Mihai Leu, care a debutat ca arbitru de masă la finalul anului trecut la o gală desfăşurată în Macedonia, potrivit mediafax.

Partida pentru titlul european va avea loc în Germania, în Sparkassen-Arena din Kiel, pe31 martie, şi îi va pune faţă în faţă pe deţinătorul centurii WBO, Arthur Abraham (Armenia/Germania, 33 meciuri, 30 de victorii, 27 prin KO) şi Piotr Wilczewski (Polonia, 30 meciuri, 28 victorii, 10 prin KO).

Fost campion mondial IBF la categoria mijlocie şi WBA la supermijlocie, Arthur Abraham are şanse să boxeze pentru titlul mondial al categoriei semigrea, versiunea WBO, dacă îşi va apăra centura în faţa polonezului Wilczewski.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nusu_d
nusu_d  •  03 Aprilie 2012, 12:45

Bravo Mihai Leu!

rudel.obreja
rudel.obreja  •  20 Martie 2012, 15:41

Si Rudel Obreja cand este lasat sa arbitreze?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează