BOX  ·  INCIDENT

Incident grav în Cupa României la Box: tatăl unui boxer a urcat în ring și a amenințat arbitrul, apoi a fost ridicat de mascați împreună cu fiul său!

Joi, 05 Decembrie 2019, 15:03

Cupa României la Box, care s-a desfășurat la Iași, a avut parte și de un incident serios: tatăl unui boxer, care a fost declarat învins în urma unui meci, a urcat în ring pentru a intimida și amenința arbitri.

Robert Oarză a avut meci în Cupă, însă la finalul luptei a fost declarat învins. În Sala Polivalentă din Iași, unde se desfășura competiția, era prezentă și tatăl său, Viorel Marian Oarză, care a luat foc la vederea deciziei și a urcat în ring peste arbitru, informează ziaruldeiasi.ro.

Oficialii au apelat la jandarmi, iar o brigadă de mascați a intervenit imediat și i-a ridicat atât pe Viorel Oarză, cât și pe fiul acestuia.

Cei doi au fost reținuți 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru amenințări și tulburarea liniștii publice, însă judecătorii au respins propunerea de arestare pe 29 de zile. Tatăl lui Robert a fost eliberat din arest, iar fiul său a fost pus sub supraveghere judiciară timp de 60 de zile.

Viorel Marian Oarză e un cunoscut interlop și a făcut pușcărie în Italia, unde a condus o grupare criminală denumită „Brigada”, potrivit sursei citate. De asemenea, el este cercetat într-un dosar penal pentru incendiere și distrugere, după ce ar fi incendiat la începutul anului un Mercedes în valoare de 80.000 de euro. 

Citește și:

VIDEO Mike Tyson a dezvăluit cine a fost singurul om de care s-a temut: „Mă făcea să mă simt ca un rahat”“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1