SPORTURI  »  BOX  »  INCIDENT

Incident grav în Cupa României la Box: tatăl unui boxer a urcat în ring și a amenințat arbitrul, apoi a fost ridicat de mascați împreună cu fiul său!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 15:03

Cupa României la Box, care s-a desfășurat la Iași, a avut parte și de un incident serios: tatăl unui boxer, care a fost declarat învins în urma unui meci, a urcat în ring pentru a intimida și amenința arbitri.

Robert Oarză a avut meci în Cupă, însă la finalul luptei a fost declarat învins. În Sala Polivalentă din Iași, unde se desfășura competiția, era prezentă și tatăl său, Viorel Marian Oarză, care a luat foc la vederea deciziei și a urcat în ring peste arbitru, informează ziaruldeiasi.ro.

Oficialii au apelat la jandarmi, iar o brigadă de mascați a intervenit imediat și i-a ridicat atât pe Viorel Oarză, cât și pe fiul acestuia.

Cei doi au fost reținuți 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru amenințări și tulburarea liniștii publice, însă judecătorii au respins propunerea de arestare pe 29 de zile. Tatăl lui Robert a fost eliberat din arest, iar fiul său a fost pus sub supraveghere judiciară timp de 60 de zile.

Viorel Marian Oarză e un cunoscut interlop și a făcut pușcărie în Italia, unde a condus o grupare criminală denumită „Brigada”, potrivit sursei citate. De asemenea, el este cercetat într-un dosar penal pentru incendiere și distrugere, după ce ar fi incendiat la începutul anului un Mercedes în valoare de 80.000 de euro. 

Citește și:

VIDEO Mike Tyson a dezvăluit cine a fost singurul om de care s-a temut: „Mă făcea să mă simt ca un rahat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close