SPORTURI  »  BOX  »  BUTE - PASCAL

Întîlnirea cu Pascal ar putea fi reprogramată pentru 7 decembrie 2013 » Bute: "Operaţia a decurs foarte bine!"

Bute va trebui să stea departe de ring cel puţin pînă în luna august.
Bute va trebui să stea departe de ring cel puţin pînă în luna august.

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 20:38

Lucian Bute le-a scris fanilor săi, pe adresa lui de facebook, că intervenţia chirurgicală la mîna stîngă a fost o reuşită. "Mă simt bine!", a spus gălăţeanul.

Lucian Bute a fost operat joi, la mîna stîngă. Durerile insuportabile, care l-au făcut să amîne meciul cu Jean Pascal, programat pe 25 mai, la Montreal, nu au trecut nici după operaţie.

Intervenţia chirurgicală a fost efectuată la "Palms Wellington Surgical Center" din Palm Beach ( SUA) de către Veronica Pedro, un medic ortoped specializat în probleme la mîini. Operaţia a durat 40 de minute, iar Bute a fost anesteziat total.

"Operaţia a decurs foarte bine. Mă simt bine! Vă mulţumesc tuturor pentru suportul vostru şi vă apreciez", a scris Lucian pe adresa sa de facebook, atît în engleză, franceză, dar şi în română.

I se va pune mîna în ghips
Gălăţeanul va trebui să poarte o atelă şi bandaje timp de o săptămînă, după care va merge în Florida la un nou control. Săptămîna viitoare i se va pune şi mîna în ghips. "Va trebui să iau antiinflamatoare din patru în patru ore, pentru că am dureri mari", a spus Bute.

Antrenamente din august
Bute va trebui să urmeze un program foarte strict de recuperare. "Va fi foarte important pentru viitorul meu. Dacă recuperarea va decurge normal, în luna august aş putea reîncepe antrenamentele. Apoi, sînt şanse mari ca pe 7 decembrie să aibă loc meciul cu Pascal", a declarat Bute.

Românul îşi linişteşte fanii, dar le şi mulţumeşte în acelaşi timp. "Îmi pare rău că această accidentare a dus la amînarea meciului. Sînt încrezător că voi reveni în ring mult mai puternic psihic şi fizic", a adăugat Lucian.

Pascal acuză Inter box
Canadianul Jean Pascal nu vrea să-l aştepte pe Bute ca să-l întîlnească tocmai pe 7 decembrie. Pascal s-a arătat de-a dreptul revoltat pentru că echipa sa a negociat pentru un meci contra lui Bute, deşi se ştia că acesta e accidentat, din 2011.

El l-a acuzat pe promotorul Yvon Michel că a fost forţat oarecum să semneze pentru meciul contra lui Bute, ca să-şi salveze compania. "Sînt dezamăgit de Jean Pascal, face acuze gratuite şi nemeritate. El a ales să boxeze cu Bute, de cinci ani aleargă după el, ca să arate că e mai bun", a replicat Yvon Michel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
comunist
comunist  •  11 Mai 2013, 18:16

Pacaliciul boxului .

talpaiadului
talpaiadului  •  11 Mai 2013, 07:07

Ce fata de taran batut in cap are cu basca aia penibila! Bute e terminat, a fost un campionat fabricat in Canada. Gata, am terminat cu articolele despre Bute!

ares45
ares45  •  11 Mai 2013, 05:17

Yvon Michel e patronul grupului Gym,nu Interbox!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close