SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE

Învinşii lui Froch se laudă între ei: "Bute merită tot respectul!"

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 noiembrie 2012 22:19

Fostul campion mondial de la semigrea, canadianul Jean Pascal, îi ia partea lui Bute. "Îmi scot pălăria în faţa lui", spune cel învins tot de Carl Froch


În potopul de reproşuri şi critici venite după victoria în faţa rusului Denis Gracev sînt şi voci care-i iau apărarea fostului campion mondial de la IBF.

Jean Pascal, ex-campionul mondial de la semigrea, în versiunea WBC, sare în apărarea lui Bute şi-i laudă prestaţia.

"Îmi scot pălăria în faţa lui. Nu a fost uşor, dar ştiu prin ce a trecut. Nu este uşor să îl judeci după cum vezi lucrurile din exterior. Revenind după prima înfrîngere din carieră, încrederea sa nu era la maxim, iar reflexele sale nu erau la fel de ascuţite ca înainte", a spus Pascal, considerat un rival al lui Bute, la Montreal.

"M-a surprins să îl văd pe Gracev că a rezistat 12 runde, este un tip dur. Gracev e un tip pe care Lucian l-ar fi învins, în mod normal, în şase runde. În a douăsprezecea rundă sînt convins că l-am văzut pe adevăratul Lucian şi că aşa va arăta şi în meciul următor", a mai spus Pascal.

Ca şi Bute, Pascal a suferit prima înfrîngere din carieră în faţa britanicului Carl Froch. Canadianul a pierdut însă la puncte, în 2008.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
g0dfather
g0dfather  •  08 Noiembrie 2012, 15:48

Copy & Paste by Marian Ursescu...

talpaiadului
talpaiadului  •  08 Noiembrie 2012, 07:25

Bute a castigat meciul cu Gracev, un boxer de categorie superioara. Merita felicitat. Ca nu l-a facut KO cu upercut la ficat in repriza a patra, ca asa si pe dincolo, astea sunt carcoteli ale unor bicisnici de pe net, care in viata reala sunt adevaratii looseri, nu Bute.

nusu_d
nusu_d  •  08 Noiembrie 2012, 03:03

Pai e si normal un canadian ii ia apararea altui canadian. E vorba de boxul canadian si nu era normal ca si Jean Pascal sa-l atace pe Bute dupa acest meci slab facut. Pascal a pierdut si el in fatza lui Froch in Anglia dar a fost meciul anului 2008. O lupta pe viata si pe moarte timp de 12 reprize. Nu se poate compara infrangerea lui Pascal cu dezintegrarea lui Bute. Oricum citisem pe boxingscene acum 2 zile acest interviu, so nu ne-ai spus nimic nou.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează