SPORTURI  »  BOX  »  REACȚIE

Gluma zilei după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: „Cred că a dat mai tare Anamaria Prodan! Lui Alexa i s-a întors şi capul”

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2022 18:20 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 14:27

Ion Pascu (39 de ani), poreclit „Bombardierul”, considerat cel mai bun român în MMA, a comentat în mod ironic momentul șocant petrecut la Gala Oscarurilor 2022, când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock.

Un moment șocant s-a petrecut în această dimineață la Gala Premiilor Oscar. Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă la adresa actriței Jada Pinkett Smith, soția lui Will, în timp ce prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”. 

Ce a declanșat furia actorului? Prezentatorul s-a referit la look-ul Jadei Pinkett-Smith. Aceasta și-a pierdut aproape tot părul din cauza alopeciei, o boală autoimună.

Pascu, luptătorul care se antrenează alături de Conor McGregor, a comparat lovitura lui Will Smith cu cea pe care Anamaria Prodan i-a dat-o lui Dan Alexa, la finalul unui meci dintre Astra și Botoșani, disputat în iulie 2019.

„Cred că a dat mai tare Anamaria Prodan! Lui Alexa i s-a întors şi capul. Chris Rock a avut doar o mişcare de cap. Parcă l-a mângâiat. Mai și vorbește (n.r. – Chris Rock), trebuia să doarmă după lovitura asta. Dar a avut o reacție bună Will Smith. 

Uite că se întâmplă… oamenii reacționează și lovesc și în afara ringului dacă sunt deranjați. A acceptat-o frumos Chris Rock, n-a avut o reacție nervoasă. Tot în glumă a primit palma și a mers mai departe”, a declarat Ion Pascu, potrivit as.ro.

Casillas, ironie după momentul șocant de la Oscaruri, cu Will Smith și Chris Rock

Iker Casillas, fost portar la Real Madrid, nu a ratat ocazia de a vorbi despre cel mai controversat moment de la Premiile Oscar 2022.

Spaniolul a postat o fotografie cu Will Smith și Chris Rock, având un comentariu ironic.

„Mie mi se pare că dansează”, a scris Casillas pe Facebook. Postarea lui a devenit rapid una virală. A strâns 45.000 de like-uri, 1.300 de comentarii și aproape 2.000 de distribuiri în doar o oră.

Citește și: 

Serena Williams, reacție virală după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: „A trebuit să-mi pun băutura jos”
PREMIILE OSCAR
Serena Williams, reacție virală după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: „A trebuit să-mi pun băutura jos”
În seara decernării Premiilor Oscar, clubul din Spania nu l-a „iertat” pe Cristiano Ronaldo: „A trebuit să ne amintim de asta”
LA LIGA
În seara decernării Premiilor Oscar, clubul din Spania nu l-a „iertat” pe Cristiano Ronaldo: „A trebuit să ne amintim de asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1284665291974112
Silviu Ionut  •  28 Martie 2022, 22:36

„A fost adus un antrenor străin și ce s-a întâmplat? Galatasaray este tot în zona retrogradării. A fost asistentul lui Guardiola, dar nu este Guardiola însăși”, a declarat jurnalistul Nevzat Dindar, conform gsgazete.com. Ea insasi, el insusi. Guardiola e la masculin, chiar daca are nume de floare. Hai ca va invat si gramatica, meseriasilor. Va dau IBAN-ul sa-mi transferati de o cafea?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close