SPORTURI  »  BOX  »  TITLUL MONDIAL

Jo Jo Dan: "Mi-ar plăcea să ajung la performanţele lui Lucian Bute. Sînt mulţumit că o să lupt la Montreal!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2010 00:00

Jo Jo Dan va fi cel de-al treilea boxer român care va lupta în gala din 15 octombrie care se va desfăşura în Centre Bell, din Montreal, alături de Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

Într-un interviu acordat pentru presa canadiană, Jo Jo Dan a declarat: "Mi-ar plăcea să ajung la performanţele lui Lucian Bute. Avem cam acelaşi stil, dar mai ales faptul ca sîntem stîngaci este cea mai mare asemănare. Un lucru este cert, Lucian şi Adrian Diaconu sînt cei care mă inspiră

Fără contract, Dan se antrenează cu grupul Inter Box şi luptă de cîte ori are posibilitatea. Pe 15 octombrie, el îl va avea adversar pe argentinianul Pablo Villafane.

"Sînt mulţumit că pot urc în arena de la Montreal. Oamenii de aici iubesc box-ul. Este încurajator să vezi atîta acţiune într-o sală atît de mare. Nu-mi cunosc adversarul, dar sper să mă descurc cît mai bine", a adăugat românul.

"Am luptat foarte bine în meciul cu Seluck Aydin, chiar dacă am pierdut la puncte. Probabil ar fi trebuit să fiu declarat învingător. Nu sînt singurul care a spus asta. După acea confruntare am mai multă încredere în potenţialul meu. Am făcut faţă unei mulţimi de 10.000 de persoane. Acum mă simt foarte bine, am mai multă energie", a spus Jo Jo Dan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
paulirimia
paulirimia  •  07 Octombrie 2010, 17:38

MULT SUCCES BAIAETI !!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează