SPORTURI  »  BOX  »  GALA "INVINCIBILII 3" - 19 DECEMBRIE

JoJo Dan a făcut spectacol în Băneasa Shopping City

Articol de - Publicat duminica, 14 decembrie 2008 00:00

JoJo Dan a făcut un antrenament cu public, duminică, la Băneasa Shopping City. Toţi cei prezenţi au văzut o scurtă încălzire urmată de un schimb de lovituri. Ion Ionuţ a fost asistat de antrenorul său, Pierre Bouchard.

Meciul în care românul îl va întîlni pe mexicanul Miguel Casillas îl poate propulsa pe locul 7 sau 8 mondial. Următorul pas pe care îl va face JoJo este să lupte pentru centura de campion mondial la categoria superuşoară, versiunea WBC. JoJo promite tuturor celor care vor veni la Ploieşti pe 16 decembrie un meci frumos, cu mulţi pumni şi de ce nu, chiar un KO.

"Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine, vă promit un meci mare la Ploieşti.Casillas este un adversar puternic, dar nu am nici o emoţie pentru că sînt sigur în forţele mele. Boxez în oraşul campionilor şi trebuie să cîştig. Sînt antrenat 100%, pregătit de un adevărat recital în ring. Lucian Bute este frăţiorul meu şi va conta foarte mult că el va fi în sală să mă susţină. M-am obişnuit cu presiunea, sper ca publicul să fie alături de mine şi să mă încurajeze!", a spus JoJo.

 La gala Invincibilii 3, care va avea loc pe 19 decembrie la Ploieşti, vor avea loc partidele dintre Viorel Simion şi Zolt Nagy, Bogdan Dinu împotriva lui James Oscar Pratt şi Sorin "Pantera" Tănăsie care îl va înfrunta pe Juan Garcia Martin, în timp ce Lucian Bot va boxa împotriva lui Viktor Szalai. Main eventul este meciul dintre JoJo Dan şi Miguel Casillas.

Playtech: ȘOC! Epidemiolog celebru, avertisment înfiorător pentru România. Ce urmează în țară


Comentarii (5)
 •  15 Decembrie 2008, 13:21

doc u esti unul din cei multi cret ini din romania. baiatul e la inceput e neinvins daca nu ma insel. cat despre bute tre sa fii nesimtit sa vorbesti asa asta e boxer adevarat cum a fost si doroftei. interboxu e un club destul de bun, insa macar ei nu se ocupa cu blaturi ca aia a lu don king

 •  15 Decembrie 2008, 07:04

dar ce mari performante are si asta la box?locul 8e departe rau de podium.spuneti adevarul si anume ca e posibil sa boxeze pentru centura daca il va accepta ala ca outsider,dar el nu este nici macar aspirant.jojo e un alt soarece umflat de clubul ala de la montreal interFOX.prostimea care nu are idee de box si vrea sa vada bataie va mai si crede.am vazut cum bute pus in Cur si asta mai ales``cand a vrut sa fie cocos``dupa cum spunea el.+1 runda si-l facea ala bors..vb unui clasic HAHALERELOR

 •  15 Decembrie 2008, 05:30

pana la urma e pe 16 sau pe 19?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează