SPORTURI  »  BOX  »  JOJO DAN A FOST PE CHAT-UL GSP.RO

JoJo Dan: "Boxez în oraşul campionilor, voi deveni campion!"

Articol de - Publicat miercuri, 17 decembrie 2008 00:00

JoJo Dan se pregăteşte un alt meci foarte important din cariera sa. Vineri la Ploieşti acesta va boxa împotriva mexicanului Miguel Casillas pentru titlul WBC Continental Americas. Miercuri, după ce JoJo şi-a văzut pentru prima dată adversarul acesta a vorbit pe chatul Gazetei pentru jumătate de oră cu cititorii gsp.ro

- JoJo eşti pregătit pentru meciul de vineri?
- Sînt 100% pregătit pentru un meci greu, dar în care voi încerca să-mi impun stilul de joc şi să fac tot posibilul să cîştig în faţa adversarului meu. O să fie greu, dar o să încerc să nu dezamăgesc.

- L-ai văzut pentru prima dată azi pe adversarul tău cu ţi se pare?

- Este un adversar puternic, dar nu am nici o emoţie pentru că sînt sigur că voi cîştiga!

- Care a fost cel mai greu adversar de-al tău pînă acum?

- Cu siguranţă Peter Semo. Avea o lovitură foarte puternică de pumn.

- Unde e cea mai dureroasă lovitură? La ficat sau în barbă?

- La ficat pentru ca înmoaie imediat, e foarte dureros. În barbă nu e chiar aşa dureros, la ficat te doare foarte tare. Zic acest lucru din proprie experienţă.

- Ce le promiţi fanilor tăi?

- Le promit că voi cîştiga şi le mulţumesc că au fost mereu alături de mine.

- Nu-ţi pare rău că nu boxezi la Bucureşti?

- Nu! De ce? Aici, la Ploieşti, boxez în oraşul campionilor. Sper ca publicul să fie alături de mine şi să mă încurajeze.

- Ce mănînci pînă la gală?

- E important ce mănînc pînă joi cînd am cîntarul oficial. Mai trebuie să slăbesc două kilograme, iar după cîntar o să mănînc carne albă pentru a prinde forţe noi. De obicei am voie să mănînc orice, dar să am grijă pentru că e foarte greu de dat jos.

- Ai timp să te uiţi la televizor?
- Din cînd în cînd. Îmi place să mă uit la televizor, la filme, dar şi la ştiri.

- Care este diferenţa dintre antrenamentele din România şi cele din Canada?
- Nu sînt diferenţe, eu am decis să mă antrenez acolo.

- Lucian Bute va fi alături de tine, Adrian Deaconu nu!
- Aşa este! Lucică este ca fratele meu şi sînt sigur că îmi va purta noroc la meciul de vineri. Din păcate Adrian nu poate să fie la Ploieşti pentru că soţia lui a născut acum cîteva zile un băieţel pe care nu ştie dacă îl va face boxer.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează