SPORTURI  »  BOX  »  TITLUL MONDIAL WBC

JoJo Dan e la 12 runde de un super meci cu Floyd Mayweather

JoJo s-ar putea bate cu Floyd Mayweather pentru titlul WBC
JoJo s-ar putea bate cu Floyd Mayweather pentru titlul WBC

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 20:21

JoJo Dan va boxa din nou cu turcul Selcuk Aydin, învingătorul urmînd să se bată pentru centura WBC la categoria semimijlocie.

Cei doi s-au mai întîlnit în iunie, cînd turcul a cîştigat pe teren propriu partidei în urma unei decizii controversate, administrîndu-i astfel lui JoJo prima înfrîngere la profesionişti. Partida revanşă trebuie să se desfăşoare pînă pe 2 septembrie, reprezentanţii boxerilor urmînd să negocieze în zilele următoare contractul meciului care va avea loc tot în Turcia, anunţă boxingscene.com.

Învingătorul va deveni challengerul numărul unu pentru centura WBC şi se va bate cu cîştigătorul supermeciului dintre campionul Victor Ortiz şi Floyd Mayweather.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
sandmann
sandmann  •  10 Septembrie 2011, 19:06

@donking , asta ai invatat ,asta spui , nu? ca doar n-o sa aduci argumente de tip rational. eu ma mir cum de ai acces a internet acolo , la balamuc. argumente de tip "ba a matii e mai groasa" ...altceva ce sa inveti la balamuc? asta e problema in tara la noi : nici psihiatrii nu mai sunt ce au fost odata , lasa toti zambaretii sa se manifeste liber. Locul tau e la izolator in camasa de forta :)) Ps : ia-ti pastilele si o sa vezi ca o sa fie bine!

sharky_04
sharky_04  •  09 Septembrie 2011, 18:00

Meciul dintre Jojo Dan si Selciuk Aydin va avea loc la data de 19 noiembrie 2011 la Trabzon (Turcia)

sandmann
sandmann  •  03 Septembrie 2011, 10:19

@donking , esti prea putin pregatit , ca sa intelegi ce se intampla in jurul tau.Probabil esti nascut prematur, si neuronii tai inca se joaca de-a baba-oarba . de fapt tu nu intelegi un lucru elementar: ura ta nu schimba nimic, Bute ramane boxer de top , iar tu ramai un nimeni , un ratat care stie doar sa jigneasca dar fara sa poata sustine vreun argument. ti-am mai zis , nu te mai uita la box , iti afecteaza boala.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează