SPORTURI  »  BOX  »  GALA INVINCIBILII 4

Jojo Dan: "Furtuna de aseară m-a motivat incredibil. Îmi spulber adversarul!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2009 00:00

Jojo Dan a declarat la conferinţa de presă organizată astăzi că este pregătit 100% pentru întînirea cu argentinianul Sergio Gomez, dar a precizat că emoţiile şi presiunea sînt mult mai mari decît la restul meciurilor.

"Emoţiile şi presiunea sînt mult mai mari acum pentru că îmi voi pune în joc ambele centuri cîştigate.Vreau să vă spun că furtuna de ieri seară din Bucureşti m-a motivat foarte mult şi sînt sigur că-l voi spulbera pe adversarul meu.

 

Voi face un meci spectaculos, sînt pregătit şi am încredere în mine. Este ultimul meu meci, înaintea unuia eliminatoriu. Cu siguranţă publicul mă va încuraja şi le voi dedica o victorie. Eu boxez pentru toţi românii, pe care îi aştept la această gală", a spus Jojo.

În schimb, adversarul acestuia, Sergio Gomez, spune că a venit la Bucureşti pentru a cîştiga. "Am venit aici să cîştig! Nu am vorbit cu Raul Balby despre adversarul meu. Sper să fac un meci bun şi să cîştig, cu singuranţă KO-ul va veni de la sine, în urma prestaţiei mele. Voi arăta tot ce am spus în meciul de vineri", a adăugat Gomez.

Jojo Dan şi Sergio Gomez, vor boxa vineri în Sala Rapid, de la ora 21:00. Accesul la Gala "Invincibilii 4" este gratuit.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  05 Iunie 2009, 07:39

succes si curaj i-ti doresc ,si ne auzim acasa,sintem cu tine..

 •  03 Iunie 2009, 18:04

boxezi pentru bani fomistule care esti si o sa o iei in pizda; te-ai uitat si tu sa vezi pe cine ai la categoria ta mai sus, pe acolo, prin clasamente??vai mama ta.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează