SPORTURI  »  BOX  »  BOX

JoJo Dan la a 33-a victorie! » Pugilistul român s-a impus în meciul cu Lukasz Janik şi va lupta pentru centura IBF

Articol de - Publicat sambata, 24 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 24 mai 2014 01:28

Pugilistul român Ionuţ Ion se pregăteşte ca în toamnă să lupte pentru centura mondială IBF.

JoJo Dan a obţinut, joi noaptea, a 33-a victorie la profesionism, trecînd prin KO în runda a cincea de polonezul Lukasz Janik, într-o gală disputată la Pointe-Claire (Canada).

Numărul 2 în ierarhia IBF, la categoria mijlocie, românul speră ca în această toamnă să susţină un meci pentru o centură mondială, mai ales că e foarte bine clasat şi la WBC (locul 6) şi WBA (locul 8).

"La începutul meciului am încercat prea mult să lovesc puternic. Apoi am ascultat sfaturile antrenorilor şi am lovit mai mult. A fost un adversar pentru a mă menţine în formă, dar totdeauna trebuie să fii atent", a declarat JoJo.

Ionuţ vizează acum un meci pentru a deveni challenger-ul obligatoriu la IBF al americanului Shawn Porter.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează