SPORTURI  »  BOX  »  JOJO DAN VS. STEVE FORBES

JoJo Dan cistiga meciul cu Steve Forbes dupa numai 6 runde: A inceput drumul spre centura mondiala!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2011 15:48

In urma unei accidentari grave suferite de Steve Forbes, JoJo Dan a fost declarat cistigator.

Vezi aici cît de tare l-a lovit JoJo Dan pe Steve Forbes!

"Multumesc tuturor celor care s-au trezit sa ma vada si celor care au televizat meciul acesta. A fost cel mai dificil meci al meu de pana acum. Forbes stie box, are experienta si a fost un adversar dificil. Imi pare rau ca s-a terminat asa si ca nu am putut sa arat mai multa actiune. Am emotii inainte de meci, dar nu mi-e frica de adversari", a spus JoJo Dan dupa meci.

"Este o victorie meritata. Sintem fericiti pentru aceasta reusita.Ne asteptam la un meci greu. Speram sa ne batem pentru Centura WBC in maxim un an de zile, cu Berto", a spus Cristian Ganescu, promoterul lui JoJo Dan.

RUNDA 6
Cei doi s-au lovit cap in cap, iar Forbes se alege cu arcada sparta si nu mai poate continua meciul. Cistigatorul este cel care a acumulat mai multe puncte pana acum.

RUNDA 5
Forbes incearca sa se apropie, dar JoJo nu ii permite. Romanul incaseaza o serie de lovituri la corp. Doua directe reusite pentru JoJo. Un schimb dur de lovituri de ambele parti. Dan incearca sa termine in forta aceasta runda. Arbitrul televiziunii, acorda runda lui JoJo Dan.

Pierre  Bouchard ii spune lui JoJo Dan sa aiba rabdare in ring.

RUNDA 4
Forbes ataca dur, iar JoJo Dan nu intra in ritmul adversarului. Dan loveste mult la figura. Un croseu, o directa sio serie de lovituri la corp pentru roman.  Si aceasta runda este a romanului.

RUNDA 3
JoJo ataca si reuseste un croseu si o lovitura la ficatul adversarului. O serie buna si pentru Forbes. JoJo este atentionat pentru o lovitura joasa. Forbes da inca o serie de lovituri dure la corp. O serie de crosee pentru Forbes. Runda adjudecata cu siguranta de Forbes.

Jean Pascal a venit in sala sa-l vada pe JoJo Dan.

RUNDA 2
O directa perfecta pentru JoJo Dan in figura lui Forbes. Dan evita perfect un croseul al americanului si reuseste sa puncteze o directa de stinga. Arbitrul televiziunii a dat repriza lui Forbes.

RUNDA 1
Forbes incepe meciul in forta cu o serie dura de lovituri. Jo Jo Dan il ameninta continuu si reuseste un croseu, o directa la corp si o directa de stinga. Romanul a inceput bine meciul, reusit sa evite loviturile adversarului. Arbitrul televiziunii americane ii acorda runda romanului.


04:04 Jo Jo Dan intra in sala si isi face crunce inaite sa urce in ring.

04:00 Steve Forbes a intrat in ring.

JoJo Dan înfruntă, la Montreal, un fost campion mondial, meciul fiind transmis în direct de TVR 1 şi liveTEXT pe gsp.ro, de la ora 4:00.

Românul ştie că victoria în faţa americanului ar putea să-i relanseze cariera. JoJo Dan e pe locul 3 în topul WBC, urcînd, paradoxal, dupã prima şi singura înfrîngere suferită în iunie 2010 în faţa turcului Selcuk Aydin.

"Nu voi avea un meci prea uşor cu Dan", a recunoscut Forbes. "E un adversar dificil. L-am urmărit în mai multe meciuri şi am văzut de ce e în stare. Nu stă la bătaie, încearcă să lovească şi să fugă, dar cred că planul meu de a-l învinge nu va da greş", a declarat JoJo Dan.

JoJo Dan are 27 de victorii în palmares, 15 dintre ele obţinute prin KO, şi o singurã înfrîngere, în timp ce adversarul sãu, Steve Forbes, are 35 de victorii şi 8 partide pierdute.

Drumul spre centura WBC
JoJo Dan ar trebui să cîştige următoarele două dispute pentru a ajunge să lupte pentru titlul mondial WBC la categoria uşoară. Prima condiţie ar fi sã-l învingă pe Steve Forbes, iar apoi ar urma să dispute o partidă pentru a deveni challenger obligatoriu la titlul WBC, deţinut în prezent de americanul Andre Berto, un pugilist neînvins în 27 de confruntări.

Meciul poate fi urmărit, de la ora 4:00, pe TVR 1 şi liveTEXT pe gsp.ro, unde vom comenta împreună.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
bdgeorge
bdgeorge  •  13 Februarie 2011, 00:11
Postat de baixinho pe 12 Februarie 2011, 14:11

staţi relaxaţi, că nu are nicio şansă la titlul mondial. îl bat berto, pacquaio şi mai ales mayweather cu o singură mână. şi şi-o fură rău şi de la hatton.

@ baixinho pai nici nu trebuie sa lupte cu niciunul din cei enumerati de tine la el la categorie e campion WCB Timothy Bradley ,de ce sa lupte cu Paquaio,Berto sau cu Mayweather?? ce a inebunit oamenii sunt la alta categorie amice daca nu stii nu te mai da cunoscator..de fapt nici Berto nu va lupta cu astia 2 niciodata ca si el e la lata categorie.

bdgeorge
bdgeorge  •  13 Februarie 2011, 00:00

@n3scaffe se bate cu expiratul no....nu stiu cit .daca tu stii un boxer ADEVARAT cu care a luptat butelie sa-mi spui si mie..ca eu ma uit pe lista si in afara de Andrade a carui MARE performanta este ca a stat 12 runde in ring cu Mikkel Kessler in rest numai carene de tun..tu crezi ca aia de nebuni nu il invita in super six?? ei nu stiu cum a ajuns asta campion mondial..acum urmeaza un meci "greu" cu 'pustiul" de 35 ani Bryan Magee.

baixinho
baixinho  •  12 Februarie 2011, 14:11

staţi relaxaţi, că nu are nicio şansă la titlul mondial. îl bat berto, pacquaio şi mai ales mayweather cu o singură mână. şi şi-o fură rău şi de la hatton.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează