SPORTURI  »  BOX  »  JOJO DAN - FLOYD TRUMPET, 29 IULIE, PORT OF SPAIN, TRINIDAD TOBAGO

JoJo Dan se luptă pentru titlul UBO Intercontinental de la categoria semimijlocie

Jojo Dan
Jojo Dan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2011 11:16

Pe 29 iulie, Ionuţ Dan Ion va încerca să cucerească titlul UBO Intercontinental. Pentru aceasta trebuie să-l învingă pe Floyd Trumpet într-un meci care se va desfăşura în Port of Spain, Trinidad Tobago.

În această gală se vor desfăşura şi două meciuri de titlul mondial ale boxului feminin.

JoJo Dan a trecut la boxul profesionist în 2004. De atunci are 29 de meciuri jucate, dintre care 28 victorii (15 KO) şi o înfrîngere.

Singura lui înfrîngere a fost în faţa turcului Selcuk Aydin. Meciul s-a desfăşurat pe parcursul a 12 runde, iar românul a rămas în ficioare pînă la final. Din păcate, juriul de la Istanbul a decis în unanimitate ca meciul să fie cîştigat de Aydin.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cordos_eu
cordos_eu  •  20 Iulie 2011, 13:12

Vochin si Tolontan, mai bine angajati-ma pe mine la GSP! si ieri am corectat autorul. contra lui Aydin a fost un split decision, nicidecum unanymous. deci turcul a castigat 2-1!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează