SPORTURI  »  BOX  »  ACUZAȚII

Kim Kardashian și Floyd Mayweather, dați în judecată pentru înșelătorie: „Au păcălit oamenii să cumpere criptomonede”

Kim Kardashian (vedetă TV) și Floyd Mayweather Jr. (pugilist) au fost dați în judecată pentru că ar fi înșelat oamenii să investească într-o criptomonedă numită EthereumMax. +32   FOTO
Kim Kardashian (vedetă TV) și Floyd Mayweather Jr. (pugilist) au fost dați în judecată pentru că ar fi înșelat oamenii să investească într-o criptomonedă numită EthereumMax.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 21:26 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 22:47

Kim Kardashian (vedetă TV) și Floyd Mayweather Jr. (pugilist) au fost dați în judecată pentru că ar fi înșelat oamenii să investească într-o criptomonedă numită EthereumMax. 

Kardashian și Floyd au fost plătiți și folosiți ca influenceri pentru a promova monedele digitale bazate pe blockchain, „determinând oamenii să cumpere la prețuri umflate”, conform plângerii depuse la Tribunalul Federal din Los Angeles. Și lui Paul Pierce, fost jucător de baschet, i s-a adus aceeași acuzație.

Sportiva care a făcut valuri: „Mi-au crescut sânii după vaccin. La naiba, Pfizer” :)
METROSPORT
Sportiva care a făcut valuri: „Mi-au crescut sânii după vaccin. La naiba, Pfizer” :)

Kim Kardashian și Floyd Mayweather, dați în judecată pentru înșelătorie

Bloomberg scrie despre Kim Kardashian, care a fost reclamată în luna septembrie de un organism de reglementare financiară din Marea Britanie și acuzată că le-a oferit celor 250 de milioane de urmăritori de pe Instagram ideea unei „criptobule cu iluzii de îmbogățire rapidă”.

De asemenea, Mayweather are un trecut în această speță. În 2018, americanul era amendat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA pentru reclame la criptomonede care NU erau semnalizate ca publicitate.

Și creatorii EMAX sunt inculpați în caz: „Token digital creat de un grup misterios de dezvoltatori de criptomonede”.

Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
Kim Kardashian. Foto: Twitter
+28 FOTO

Cazul a fost depus ca o acțiune colectivă în numele tuturor persoanelor care au cumpărat criptomonede EMAX în intervalul mai-iunie 2020. Plângerea citează încălcări ale legilor de protecție a consumatorilor din California și solicită restituirea „diferenței dintre prețul de cumpărare al monedelor EMAX și prețul pentru care monedele EMAX s-au vândut”.

Când va oferi Boloni răspunsul final » Mesajul transmis Federației + detalii din posibilul contract

Gigi Becali vede un singur fotbalist de talie mondială în națională: „Îl avem pe el, poate și pe Ianis Hagi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ge0x
ge0x  •  12 Ianuarie 2022, 00:02

Se preteaza la magarii dastea May? Trebuie sa fie ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bbd18
bbd18  •  11 Ianuarie 2022, 22:59

Saracii , nu aveau bani si sau gandit sa produca si ei ceva. Foame mare de bani la astia cu conturiile pline .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează