SPORTURI  »  BOX  »  KO

VIDEO KO brutal în lupta de categorie grea dintre Ortiz și Martin » Arbitrul, criticat pentru că nu a intervenit: „Era clar că nu se poate apăra!”

Charles Martin părea pierdut după lovitura încasată în runda a 6-a // foto: captură Twitter
Charles Martin părea pierdut după lovitura încasată în runda a 6-a // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 11:20 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 12:18

Cubanezul Luis Ortiz (42 de ani) l-a învins pe Charles Martin (35) prin KO tehnic în runda a 6-a. Arbitrul luptei, Frank Santore jr., a fost criticat la final. 

Duminică dimineața, în Florida, Luis Ortiz l-a făcut KO pe „Prințul” Charles Martin, în runda a 6-a a luptei de categorie grea.

Charles Martin și-a pus adversarul la pământ în două rânduri. Mai întâi în chiar prima rundă, când l-a culcat pe Ortiz cu o lovitură de dreapta. Ulterior, în runda a patra.

KO brutal în lupta dintre Luis Ortiz și Charles Martin 

Totuși, învingător avea să fie Luis Ortiz. În repriza a 6-a, cubanezul i-a aplicat o „stângă” năprasnică adversarului, care a părut pierdut timp de câteva secunde, deși a rămas pe picioare. Ortiz a continuat să-l lovească pe fostul campion mondial IBF, fără ca arbitrul să intervină.

Lupta a fost oprită abia după ce Ortiz și-a doborât adversarul a doua oară, moment în care arbitrul a decis încheierea confruntării.

Arbitrul luptei, Frank Santore jr., a fost criticat de fani pentru lipsa de reacție în momentul în care Martin, vizibil pierdut, era lovit cu bestialitate de adversar. „Arbitru slab, era clar că Martin nu se poate apăra”, „Unul dintre cele mai proaste arbitraje pe care le-am văzut” și „Arbitrul abia a oprit lupta” sunt doar câteva dintre reacțiile din social media.

În momentul KO-ului, Martin era în avantaj în opinia tuturor membrilor din juriu: 48-45, 48-45, respectiv 47-46.

Recordul lui Luis Ortiz este acum de 33 de victori și două înfrângeri, 28 dintre succese venind în urma unor knock out-uri. Charles Martin are acum 28 de victorii, 3 înfrângeri și o remiză.

Gazeta l-a vizitat în Canada pe Leonard Doroftei » Interviu de colecție din garajul transformat în sală de antrenament: „Am renăscut aici, dar mi-e dor de România!”

Câte kg a slăbit Leonard Doroftei: „Am făcut un singur lucru” » A băgat frica în canadieni: „Am fost martor la o «nenorocire»”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează