BOX  ·  DECLARAȚII

L-a refuzat pe Tyson Fury și acum e șocat de schimbarea lui remarcabilă: „M-am uitat la el și mi-am zis «Oricum nu mai revii tu, uită-te cât ești!». M-am înșelat”

Tyson Fury, înainte și după slăbire
Tyson Fury, înainte și după slăbire

Sambata, 25 Aprilie, 18:26

Promoterul englez Eddie Hearn, 40 de ani, dezvăluie că ar fi putut semna cu boxerul Tyson Fury, 31 de ani, dar a refuzat pentru că nu a avut încredere în revenirea acestuia în ring. 

După victoria de notorietate cu Wladimir Klitschko din 2015, Fury nu a mai boxat timp de doi ani și jumătate, timp în care s-a îngrășat peste 60 de kilograme. 

„The Gypsy King” a dialogat cu Hearn pe tema unui parteneriat la meciul dintre Derek Chisora și Agit Kabayel, din 2017, dar Hearn a crezut că acesta nu mai poate reveni la un nivel competitiv și că cere prea mulți bani. 

Eddie Hearn

Comeback-ul lui Fury s-a produs în 2018, cu Sefer Seferi, iar duelul cu Deontay Wilder din februarie anul acesta i-a adus din nou statusul de top fighter. 

Vorbind despre nume importante care i-au scăpat, Eddie Hearn a dezvăluit: „Tyson Fury ar fi unul. Am avut șansa să semnăm. Eram la Monaco, poate am fi colaborat. Nu am vrut să-i dau luptele pe care le voia, pentru că am crezut că cere prea mulți bani și duelurile nu erau suficient de bune. Probabil ar fi trebuit să o fac, sincer să fiu. M-am uitat la el și mi-am zis «Oricum nu mai revii tu, uită-te cât ești!». Dar el a surprins pe toată lumea și mi-a arătat cât m-am înșelat”. 

Toate cele 4 centuri de la categoria grea sunt în Marea Britanie acum, împărțite între Fury și Anthony Joshua, ultimul fiind impresariat de Hearn.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (1)

israelianul  •  25 Aprilie 2020, 21:01

Ideea este ca Tyson Fury gras sau slab, arata cam la fel.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1