BOX  ·  DECLARAȚII

L-a refuzat pe Tyson Fury și acum e șocat de schimbarea lui remarcabilă: „M-am uitat la el și mi-am zis «Oricum nu mai revii tu, uită-te cât ești!». M-am înșelat”

Tyson Fury, înainte și după slăbire
Tyson Fury, înainte și după slăbire

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 18:26

Promoterul englez Eddie Hearn, 40 de ani, dezvăluie că ar fi putut semna cu boxerul Tyson Fury, 31 de ani, dar a refuzat pentru că nu a avut încredere în revenirea acestuia în ring. 

După victoria de notorietate cu Wladimir Klitschko din 2015, Fury nu a mai boxat timp de doi ani și jumătate, timp în care s-a îngrășat peste 60 de kilograme. 

„The Gypsy King” a dialogat cu Hearn pe tema unui parteneriat la meciul dintre Derek Chisora și Agit Kabayel, din 2017, dar Hearn a crezut că acesta nu mai poate reveni la un nivel competitiv și că cere prea mulți bani. 

Eddie Hearn
Eddie Hearn

Comeback-ul lui Fury s-a produs în 2018, cu Sefer Seferi, iar duelul cu Deontay Wilder din februarie anul acesta i-a adus din nou statusul de top fighter. 

Vorbind despre nume importante care i-au scăpat, Eddie Hearn a dezvăluit: „Tyson Fury ar fi unul. Am avut șansa să semnăm. Eram la Monaco, poate am fi colaborat. Nu am vrut să-i dau luptele pe care le voia, pentru că am crezut că cere prea mulți bani și duelurile nu erau suficient de bune. Probabil ar fi trebuit să o fac, sincer să fiu. M-am uitat la el și mi-am zis «Oricum nu mai revii tu, uită-te cât ești!». Dar el a surprins pe toată lumea și mi-a arătat cât m-am înșelat”. 

Toate cele 4 centuri de la categoria grea sunt în Marea Britanie acum, împărțite între Fury și Anthony Joshua, ultimul fiind impresariat de Hearn.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!Cinci români și-au pus soțiile să se prostitueze în același apartament. Cele cinci cupluri au făcut „Turul Franței” și femeile câștigau și câte 7.000 € pe lună
Libertatea
Comentarii (1)
israelianul  •  25 Aprilie 2020, 21:01

Ideea este ca Tyson Fury gras sau slab, arata cam la fel.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Adelaide
Digi 2, Telekom 2
17:00 Fotbal, Liga 2
Gloria Buzău - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Arsenal - Benfica
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Rangers - Antwerp
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League
Napoli - Granada
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League
AC Milan - Steaua Roșie Belgrad
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League
Club Brugge - Dinamo Kiev
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League
Leicester - Slavia Praga
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×