BOX  ·  DECLARAȚII

L-a refuzat pe Tyson Fury și acum e șocat de schimbarea lui remarcabilă: „M-am uitat la el și mi-am zis «Oricum nu mai revii tu, uită-te cât ești!». M-am înșelat”

Tyson Fury, înainte și după slăbire
Tyson Fury, înainte și după slăbire

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 18:26

Promoterul englez Eddie Hearn, 40 de ani, dezvăluie că ar fi putut semna cu boxerul Tyson Fury, 31 de ani, dar a refuzat pentru că nu a avut încredere în revenirea acestuia în ring. 

După victoria de notorietate cu Wladimir Klitschko din 2015, Fury nu a mai boxat timp de doi ani și jumătate, timp în care s-a îngrășat peste 60 de kilograme. 

„The Gypsy King” a dialogat cu Hearn pe tema unui parteneriat la meciul dintre Derek Chisora și Agit Kabayel, din 2017, dar Hearn a crezut că acesta nu mai poate reveni la un nivel competitiv și că cere prea mulți bani. 

Eddie Hearn

Comeback-ul lui Fury s-a produs în 2018, cu Sefer Seferi, iar duelul cu Deontay Wilder din februarie anul acesta i-a adus din nou statusul de top fighter. 

Vorbind despre nume importante care i-au scăpat, Eddie Hearn a dezvăluit: „Tyson Fury ar fi unul. Am avut șansa să semnăm. Eram la Monaco, poate am fi colaborat. Nu am vrut să-i dau luptele pe care le voia, pentru că am crezut că cere prea mulți bani și duelurile nu erau suficient de bune. Probabil ar fi trebuit să o fac, sincer să fiu. M-am uitat la el și mi-am zis «Oricum nu mai revii tu, uită-te cât ești!». Dar el a surprins pe toată lumea și mi-a arătat cât m-am înșelat”. 

Toate cele 4 centuri de la categoria grea sunt în Marea Britanie acum, împărțite între Fury și Anthony Joshua, ultimul fiind impresariat de Hearn.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
israelianul  •  25 Aprilie 2020, 21:01

Ideea este ca Tyson Fury gras sau slab, arata cam la fel.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1