SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. JEAN PASCAL

Larouche descrie duelul lui Bute cu Pascal: "El va veni cu două «revolvere», noi va trebui să avem două «semiautomate»"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 martie 2013 20:00

Antrenorul pugilistului Lucian Bute, Stephan Larouche, a prefaţat duelul românului cu Jean Pascal, care va avea loc pe 25 mai.

"Cînd Lucian s-a dus să se lupte cu Carl Froch, el ne aştepta cu revolvere în cele două mâini, în condiţiile în care noi aveam doar o praştie. Asta am simţit în acea seară. Pascal va veni şi el cu două revolvere. La rîndul nostru, trebuie să avem două arme semiautomate care să provoace daune mult timp.

Nu trebuie să îl lăsăm pe Pascal să facă ce va dori. Lucian va trebui să fie activ. Atuurile lui Lucian sunt intensitatea sa şi capacitatea de a da multe lovituri. Trebuie să îşi regăsească ritmul. Cu încrederea sa, suntem în «business»", a spus Larouche.

"Bute şi-a schimbat atitudinea"
El a precizat că esenţiale în confruntarea ce va avea loc la 25 mai vor fi condiţia fizică şi încrederea în propriile forţe. "O înfrîngere ca aceea din meciul cu Froch te face să conştientizezi mai multe lucruri şi să îţi pui întrebări. Lucian şi-a schimbat atitudinea la antrenamente.

El a înţeles că nu are nevoie să facă mai mult pentru a fi mai bun, ci că trebuie să facă exact ceea ce trebuie. Loveşte mai puternic, privirea sa s-a schimbat, totul s-a schimbat. Este extrem de motivat", a explicat Larouche.

Pugilistul român Lucian Bute şi canadianul Jean Pascal vor boxa, în data de 25 mai, la Montreal.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
talpaiadului
talpaiadului  •  30 Martie 2013, 03:20

Daca meciul era la supermijlocie, Bute era favorit. La semigrea insa, Bute nu va avea forta suficienta si va pierde si din viteza. Doar un upercut la ficat sa-l salveze, o lovitura norocoasa in primele reprize, altfel Pascal va veni peste el ca un buldozer si cum Bute nu e deloc un bun incasator, va fi facut KO. Noroc, Lucica, dar parca mai potrivit ar fi "curaj, gaina, ca te tai" :)

americanu197
americanu197  •  29 Martie 2013, 11:03

pascal nu poate fi doborât

alin899
alin899  •  29 Martie 2013, 08:26

Sa vedem ce-o sa iasa...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează