BOX  ·  PLOIEȘTI

Leonard Doroftei, decizie radicală: „Nu a mai putut face faţă presiunii!” » Și-a făcut bagajele și nu s-a mai uitat în spate

Luni, 08 Iulie

Leonard Doroftei (49 de ani) n-a mai suportat contrele cu Primăria Ploiești și a plecat definitiv în Canada, alături de familia sa. Fostul pugilist urmează să se stabilească acolo.

Fostul campion mondial anunța încă de anul trecut că va părăsi definitiv România din cauza faptului că reprezentanții Primăriei Ploiești l-au somat să părăsească sediul restaurantului pe care-l deținea în Ploiești.

Și-a închis barul și și-a mutat afacerea sub peluza stadionului „Ilie Oană”, dar lucrurile n-au mers cum și-a dorit el și a decis că e mai bine pentru el să părăsească țara.

N-a mai putut rezista presiunii de aici. Ar fi vrut să rămână în ţară, dar nu a mai avut nici o motivaţie. Va încerca să se reintegreze în societatea canadiană, mai ales că toată familia lui deţine cetăţenia acestei ţări.

El ştie viaţa de acolo. Ştie la ce să se aştepte în Canada. E păcat că a ajuns să recurgă la acest gest. Nimeni nu l-a sprijinit în vreun fel", a declarat unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Doroftei sub protecția anonimatului pentru TV Telekom Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Doroftei a învins Primăria și și-a recăpătat pub-ul: „Am pierdut bani mulți de când am afacerea închisă”Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Libertatea

Comentarii (14)

Constantin Valentin  •  09 Iulie 2019, 07:27

In aceasta tara doar *** au drumul deschis spre succesul in afaceri, nu este de mirare ca pleaca romanii pe capete in strainatate ! Cel mai aprig dusman al romanului este din pacate...romanul !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

energydrik  •  09 Iulie 2019, 01:45

Du-te Moshule, incearca si in Canada! Sper ca o sa iti gasesti linistea acolo, sa ai o viata lipsita de griji. In Romania o sa ramai nr. 1 pentru totdeauna in box! La ce meciuri ai facut si cu cine ai boxat, nu cred ca o sa mai avem curand un alt Doroftei. Leu si Bute au fost pistol cu apa pe langa tine!

energydrik  •  09 Iulie 2019, 01:35
Postat de masinameaeata pe 09 Iulie 2019, 00:27

Din pacate am citit comentariile de mai jos si m-a intristat rautateas celor care au comentat. In Romania, principiile comuniste sunt la fel: sa moara capra vecinului! De ce trebuia sprijinit??? Aici nu ne referim strict la Doroftei, ne referim la toate firmele romanesti, toate trebuiesc sprijinite sa aduca valoare adaugata economiei. A venit Ministrul Finantelor si a spus in mod corect ca trebuie revizuita intreaga structura ANAF, ca trebuie o taxa pe cifra de afaceri, astfel incat toate firmele sa poate sa-si desfasoare activitatea transparent si corect. Toti au sarit, ca de ce? Stiti cate firme se inchid dupa ce Anaf-ul vine si recalculeaza impozitul pe profit, tva-ul, etc??? Nu ar fi mai bine sa nu se inchida aceste firme, sa se simplifice lucrurile, Anaf-ul are controlul veniturilor, de ce trebuie sa controleze cheltuielile? Doroftei trebuia sprijinit si nu doar el, toate firmele de acolo trebuiesc sprijinite, ca sa creeze locuri de munca, sa avem din ce sa platim pensiile si salariile, ati inteles cum functioneaza economia? De ce sa alungi un om care a castigat afara cateva zeci de mii de euro, sa-l faci sa plece din tara cu banii??? Toate tarile acorda facilitati ca investitorii sa vina sa investeasca, iar la cei existenti, le creeaza conditiile pentru a ramane si nu sa plece, cum o fac unii din noi!

Din punctul meu de vedere, daca ai o companie nu trebuie sa primesti un spatiu comercial ultracentral, sa iti desfasori activitatea gratis pentru ca nu e corect in raport cu competitia. Tu daca ai fi avut un restaurant langa Doroftei si pe un spatiu similar trebuia sa platesti 15000 euro si el statea cu 400 euro (ultracentral, 400mp spatiu, fost restaurant cu renume/vad format/afacere garantata), cum era? Ok, a fost mare boxer, ajutal cu o sala de sport sa formeze boxeri (daca e cerere pe asa ceva), el sa castige din abonamente ... sportivii sa castige din experienta lui. Dar asa, 400 euro pentru 400mp ultracentrali, e pleasca la casa omului, intorci banii cu lopata. Inca ceva, Doroftei are o renta de peste 2000 euro/lunar, bani de la stat pentru ca a boxat la profesionisti pentru un club din Canada... eu zic ca sunt meritati! A facut cinste acestei tari.

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:30 Handbal F, CM 2019

România - Suedia

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
15:00 Fotbal, UEFA Youth League

Chelsea - Lille

Digi 2
17:00 Fotbal, UEFA Youth League

Inter - Barcelona

Digi 2
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Salzburg - Liverpool

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Genk

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Inter - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Borussia Dortmund - Slavia Praga

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Ajax Amsterdam - Valencia

Digi 2, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Lille

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1