SPORTURI  »  BOX  »  DEMISIE

Leonard Doroftei demisionează: "Plec, doi ani sînt suficienţi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 14:30

Preşedintele FRF Box, Leonard Doroftei, i-a anunţat acum cîteva minute pe cei din box că demisionează. El nu a dorit să atace pe nimeni deşi în ultima vreme în cadrul federaţiei sesizase "formarea de tabere şi cheltuieli cu care, personal, n-am fost de acord". 

Chiar dacă l-au deranjat mai multe lucruri, printre care şi faptul că secretarul general Viorel Sima a plecat la congresul AIBA din Coreea de Sud fără să-l consulte pe preşedinte în privinţa componenţei delegaţiei, Doroftei a ales să se despartă de funcţie printr-un mesaj fair-play:

"Au fost doi ani în care am muncit cum am ştiut mai bine. Situaţia boxului s-a remediat, au apărut medalii cum nu s-a întîmplat de mulţi ani, e timpul să plec".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:56
Postat de steaua.libera pe 10 Noiembrie 2014, 18:16

Intotdeauna i-am respectat pe oamenii care n-au tinut strans de scaun si au stiut sa-si asume si decizii precum DEMISIA.

are probleme cu afacerile lui, nu ii arde de sefie. asta e adevarul. oricum, mereu a fost un tip haios.

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Noiembrie 2014, 18:16

Intotdeauna i-am respectat pe oamenii care n-au tinut strans de scaun si au stiut sa-si asume si decizii precum DEMISIA.

zarqa
zarqa  •  10 Noiembrie 2014, 17:15

Moshule, imi esti drag, de cand erai junior, dar cu a conduce federatia nu ai nici o treaba. FR Box, dupa indepartarea lui R.Obreja este condusa de Relu Auras (in primul rand), de Lacatusu, de V.Vranceanu si de V-le Catea de la Iasi. Esti de apreciat ca ti-ai asumat o oarecare raspundere de la alegeri incoace. In rest bafta la showri.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează