SPORTURI  »  BOX  »  FRB

Leonard Doroftei face un apel disperat pentru salvarea boxului din România

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 21:13

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a facut un ultim apel catre cei care iubesc sportul cu manusi.

"Am venit cu sufletul deschis. Am resuscitat boxul. Sa nu uitam ca nici nu mai existam atunci cand am decis sa sar in ajutorul boxului. E momentul cand e nevoie de o schimbare. Nu poti scoate campioni mondiali din 60 de pugilisti. Am avut rezultate la feminin, dar nu e de ajuns. Avem copii buni, trebuie sa vada, si mai ales sa simta, ca se face si pentru ei ceva. Comoditatea multora mai mult a distrus la loturi decat sa produca sportivi, si nu de acum, de ani buni.

Nu spun ca sunt un manager perfect, dar vreau sa fiu lasat sa lucrez. Sa produc iar campioni. Sponsorii nu vin decat atunci cand avem rezultate. Ar fi bine ca unii dintre noi sa fi mers pe banii nostri sa ne inscriem in foruri mondiale. Acolo e bine doar pentru cei ce fac parte din anumite organizatii mondiale, dar e musai sa ne gandim si la sportivii nostri.

Mesajul meu este simplu. Cine iubeste acest sport sa vina acum langa noi, cine nu, sa plece. Nu ma intereseaza o medalie la nu stiu cati ani. Eu sunt Doroftei, vreau campioni. Suntem o Federatie de ras, nu am mai scos un campion olimpic de 50 de ani. Nu producem nimic.

Luni la pranz am convocat Biroul Federal. Cine vine demonstreaza ca iubeste acest sport. Multi ne lasa sa credem ca sunt in box doar din interese personale.Cine lucreaza in foruri mondiale, dar nu ne ajuta pe plan intern, nu va mai avea sustinerea Federatiei pentru a continua.

Chem toti tineri sau oamenii din afara Federatiei, care vor sa ajute sincer si corect, sa ma anunte intentia lor. Daca pana acum am tacut, sigur a fost rau. 
Contrele mele cu ei au aparut cand ii intrebam de bani, de cand am inceput sa nu mai semnez anumite acte. Am cerut sa semneze mai multe, alaturi de mine, ca o echipa.Am convocat de trei ori Biroul federal, dar nu au venit.

Daca nu vin nici luni, sunt nevoit sa dizolv totul. Sa ma ajute cineva, altfel plecam toti. Inchidem si plecam impreuna, asa cum am venit.
Stiu cum pot rezolva totul in box, dar nu am cum sa schimb ceva pentru ca ei nu vin. Decat cand e de votat ceva pentru ei", a spus Doroftei la "Gol după gol" de la H FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
original53
original53  •  11 Septembrie 2014, 01:19
Postat de strazi1 pe 16 August 2014, 22:09

Cand Bute castiga la Bucuresti si isi apara centura , un fos pugilist de performanta vorbea de blaturi, intr-un sport in care trebuie sa tragi mult ca sa ai venituri substantiale, daca vrei performanta lasi caterinca acasa..... suportam consecintele....

poate eshti prea subtil,pentru ca nu intzeleg comentariul tau,dar sa-l faci pe bute boxer....hm....cred ca-l jigneshti maxim.... vorba lui basescu..." un gaozar " :D :D :D

stann
stann  •  17 August 2014, 21:42

Lacomia si prostia sunt doi factori care au dus la rezultatele pe care le vedem in sport.Atat la box cat si in fotbal.Fara o investitie serioasa in „copii si tineret” dublata de fonduri alocate pentru sport ,infiintarea de centre sportive „de masa” de unde se pot „recruta”noii campioni nu prea se poate face mare lucru. Promovarea si implicarea in sport ,publicitatea si finantarea transmisiilor sportive pot scoate din anonimatat sportul. Dupa 5 ani in care campionatul intern de fotbal nu va fi televizat ,rezultatele execrabile pe care le are pe plan mondial si scandalurile perpetue, va face ca numarul de suporteri si asa mic sa scada la un nivel incat stadioanele sa devina inutile.

aer5
aer5  •  17 August 2014, 11:11

concediaza-i pe toti sau rupele gura la profitori

Vezi toate comentariile (5)
Comentează