SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Leonard Doroftei îi explică lui Lucian Bute cum poate reveni în fruntea boxului mondial: "Doar aşa poţi reuşi"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 16:44

Preşedintele Federaţiei Române de Box (FRB), Leonard Doroftei, a declarat că Lucian Bute poate reveni în fruntea boxului mondial.

"Depinde de el. Dar dacă ai greşit o dată cu antrenorul, ai greşit şi a doua oară... eu cred că are nevoie de o schimbare. El este un băiat înalt, un stîngaci, un băiat ambiţios care este încă tînăr. Nu pot să spun că este uzat, e tînăr şi poate reveni în fruntea boxului mondial cu un alt antrenor", a afirmat oficialul FRB.

Pe vremea cînd activa ca boxer profesionist, Doroftei l-a avut antrenor pe cel care se ocupă acum de pregătirea lui Lucian Bute, canadianul Stephan Larouche. "Nici mie nu mi-a mers o dată cu antrenorul, nici a doua oară şi după aia am renunţat. Credeam că nu îmi mai permite vîrsta, dar am greşit atunci", a afirmat Doroftei.

Lucian Bute a fost învins la puncte de Jean Pascal, la 19 ianuarie, într-un meci contînd pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea. La 26 mai 2012, Bute a suferit prima înfrângere la profesionişti, în faţa britanicului Carl Froch, cînd şi-a pierdut centura IBF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ares45
ares45  •  16 Mai 2014, 07:23

Nu-si aduce nimeni aminte de meciul cu Miguel Calist?? oare cum se face ca un "profesionist 'ca doroftei nu a facut cantarul,cu tot staful dupa el? bun campion,pierde centura la cantar,sa fim seriosi ,s-a ascuns in wc si a baut apa,stiu povestea toti de la interbox,asa ca sa nu mai manance rahat!!

polistul68
polistul68  •  07 Februarie 2014, 14:53
Postat de brancusi pe 07 Februarie 2014, 14:50

Bine,omule,fie ca tine,acolo unde macar sa aspire sa-l bage in seama aia importanti,e bine asa?

Nu-i vb ca e ca mine..sau ca e bine asa....dar hai sa avem realitatea asa cum e ea...avem tendinta asta de a hiperboliza totul..de a ne crede cine nu suntem...la ora asta, Bute e cel mai bun boxer care il are romania. Un om serios, muncitor, cu bun simt...dar unii chiar il credeau cel mai bun din lume la categoria lui, il vedeau ca si pe un semi-zeu.

brancusi
brancusi  •  07 Februarie 2014, 14:50
Postat de polistul68 pe 07 Februarie 2014, 14:36

Doar un roman adevarat...in adevaratul sens al cuvintului mai paote crede asta...mai omule...Bute, cind era pe val, cind era mare si neinvins, cind era MS KO....si alte superlative.....el atunci nu a fost invitat la gala Super Six a categoriei lui....el nu a fost niciodata in primi 6 ai categoriei lui..deci despre ce discutam ? Care revenire "sus", cind el nu afost niciodata 'sus" ?

Bine,omule,fie ca tine,acolo unde macar sa aspire sa-l bage in seama aia importanti,e bine asa?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează