SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Leonard Doroftei îl ironizează, dar îl şi avertizează pe Lucian Bute: "Trebuie să demonstrezi asta!" » Ce sfat important îi dă

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 ianuarie 2014 09:53

Lucian Bute va boxa mîine dimineaţă împotriva lui Jean Pascal. Partida va fi în direct la DigiSport de la ora 6:15.

Preşedintele FRB, Leonard Doroftei, spune că îi ţine pumnii lui Bute, dar îl avertizează cu privire la adversar:

"Meciul cu Pascal este unul foarte important pentru Lucian, în care el trebuie să demonstreze că nu a fost din întîmplare un campion.

Trebuie şi poate să îi dea o lecţie de box lui Pascal! Am încredere că Lucian este capabil să facă un meci de zile  mari, deşi meciul poate să fie chiar unul mai greu decât cel cu Froch.

Lucian trebuie să fie în permanenţă într-o continuă mişcare în ring şi, foarte important, să nu se apropie de Pascal.

Va întîlni un pugilist agresiv, cu o rezistenţă foarte bună. Sper ca adversarul lui Bute să nu prindă ziua cea mai bună a lui.

Eu îi ţin pumnii lui Lucian şi sper că a înţeles cu adevărat ce înseamnă boxul şi faptul că are mereu nevoie de meciuri cu adversari valoroşi.

Nu ştiu dacă o înfrîngere ar putea să fie finalul carierei pentru Lucian, asta doar el poate să decidă.

Eu ştiu că în fiecare meci am mers la victorie. Aşa trebuie să facă şi el!", a spus Doroftei la DigiSport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
staneang
staneang  •  19 Ianuarie 2014, 01:55
Postat de xhthu pe 18 Ianuarie 2014, 14:25

in memoria mea a ramas nu doar cu cateva meciuri senzationale si cu faptul ca mereu a cautat sa-si apere centura impotriva celor mai buni si n-a cautat jaloane ,dar si cu altceva . cand a boxat cu paul spadafora pentru unificarea centurilor si a sters ringul cu el 12 reprize din 12 ,arbitrii l-au furat ca in codru si asa s-a terminat meciul la egalitate,furaciune pe fata. dupa meci cand reporterul nostru i-a luat interviu si prima intrebare pusa a fost ce parere are de decizia arbitrilor,dorin a raspuns 'haideti sa vorbim de box'.cam asta nu inteleg puletii de azi care-l critica ca se ia de idolul lor bute .ca doroftei vorbeste doar de box

De acord in privinta meciului cu Spadafora.Toata lumea care a vazut meciul si a fost obiectiv asta a spus,meci castigat de Doroftei.Poate la primul meci cu Balbi un egal era mai fair,insa revenirea aia spectaculoasa probabil a decis meciul.Oricum meciul Leonard Dorin vs. Raul Horacio Balbi trebuie introdus ca lectie in fiecare sala de box romaneasca.O intalnire colosala a unui mic roman care a dorit sa devina mare.Cat priveste declaratiile lui Doroftei,e firesc ca toata lumea doreste ca el sa fie mai ponderat,mai diplomat,insa trebuie tinut cont si de pregatirea scolara a sportivilor,mai ales ca in acea perioada sistemul era mai permisiv cu ei.Nu toti pot excela in mai multe domenii.

dblock
dblock  •  19 Ianuarie 2014, 01:00
Postat de miop pe 18 Ianuarie 2014, 13:28

@staneang Ai dreptate intr-o privinta: in meciul cu Gatti, mosu' a urcat in ring. Atit. N-a stat acolo decit citeva secunde, apoi a coborit ajutat de maseur.

Cateva reprize dominate si facut ko de-o lovitura precisa, nu umilit, nu masacrat*

polistul68
polistul68  •  18 Ianuarie 2014, 23:24
Postat de euoltean pe 18 Ianuarie 2014, 14:10

Amice, nu stii ce vorbesti! Lucian Bute l-a invins prin KO pe Andrade pe care nimeni nu-l pusese la podea pana atunci, apoi pe Glen Johnson -care pierduse foarte greu cu Froch in decizie controversata. Meciul cu Froch a fost tratat complet gresit de staff-ul lui si de el fiind prea increzator, chiar arogant si asta i-a terminat cariera. Doroftei are dreptate in sensul ca Lucian Bute merita staff si antrenori mai buni. Daca s-ar fi antrenat cu Doroftei si cu Vastag sigur il invingea pe Froch. Si pe altii.Sa revina e greu, dupa bataia crunta luata cu Froch, dar in seara asta daca-si face jocul lui inteligent si nu sta la `poceala` il bate pe Pascal, in runda 5-KO. TOTUL este sa CREADA in EL!

Asta cu crezutul in el, tine pina la primul pumn..toti cred in ei..problema lui Bute e ca, Interboxul ia dat doar adversari slabi, sa fim realisti. El nu a luptat decit cu Froch...care e ciuca batailor in SUper Six, de la categoria lor. Si Froch la rupt..deci el, e eentual al 7 lea la categoria lui...sa vedem dimineata, sa speram ca va cistiga. Si chestia cu tactica...ok, faci ce spune antrnorul, dar dai si tu..ori bute nici macar nu ia invinteti un ochi la ala, nu cred ca ia dat 3 pumni buni. Diferenta a fost evidenta. Oricum, bafta dimineata.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close