BOX  ·  CORONAVIRUS

Leonard Doroftei înfruntă pandemia de COVID-19 din Canada: „Am făcut 10 flotări de când s-a închis totul” + „Mă mai uit la meciurile mele cu... cântarul”

Sambata, 28 Martie, 21:39

Leonard Doroftei (49 de ani) a părăsit România la finalul anului trecut, stabilindu-se deocamdată în Canada.

Fostul pugilist a acordat un interviu pentru TV Telekom Sport în care a vorbit despre cum abordează canadienii problema coronavirusului.

E destul de multă linişte, deşi virusul a lovit sus, în familia primului ministru (n.r - Justin Trudeau). Şi încă devreme, când nu prea se generalizase panica. Nu e poliţie pe stradă.

E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case. Bun, marea majoritate, pentru că şi aici e un amestec de culturi, unii sunt obişnuiţi să socializeze, să iasă la soare, acum, că a venit primăvara. Probabil că în scurt timp se vor înăspri regulile”, mărturisește Doroftei.

„Toată lumea stă în casă, doar cei care lucrează în sectoare strategice mai merg la serviciu. Mulţi şi-au pierdut locurile de muncă în perioada asta, s-au închis multe afaceri, dar premierul a promis un sprijin financiar consistent pentru cei afectaţi” - Leonard Doroftei 

Leonard Doroftei: „Am făcut 10 flotări de când s-a închis totul”

Cu umorul caracteristic, Doroftei, care lucrează la un club de box, a recunocut că nu s-a antrenat mai deloc de când carantina a fost impusă și în Canada. 

Cel poreclit „Moșul” s-a ironizat atunci când a fost întrebat dacă se mai uită la meciurile sale: „La care, la alea cu cântarul?”.

De când s-a închis totul, am făcut 10 flotări, în total! E greu să faci d-acasă. Noroc că am slăbit pâna in criză, am stat mult la sală, la antrenamente. Am venit cu kilograme în plus din România şi mai prindeau curaj băieţii să intre cu mine în ring”, a povestit Doroftei, potrivit sursei citate. 

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1