SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JESSE BRINKLEY, VINERI NOAPTE, LIVETEXT PE GSP.RO

Lucian Bute a primit un inel comemorativ pentru performanţele sale! Brinkley: "Dacă s-ar putea pune şi inelul în joc, aş fi fericit!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2010 00:00

Pugilistul Lucian Bute, care îşi va apăra, sîmbătă, pentru a şasea oară titlul mondial la categoria mijlocie, a primit din partea IBF un inel comemorativ pentru performanţele sale. Românul a primit inelul, miercuri, la conferinţa de presă dinaintea confruntării din week-end, cu Jesse Brinkley

 

" International Boxing Federation are o politică ce prevede înmînarea unui inel campionilor noştri care îşi apără titlul de trei ori. Trebuia să îi înmînăm lui Bute inelul la Porto Rico, dar îl vom da acum", a declarat supervizorul IBF, Lindsay Tucker, potrivit canoe.ca.

Jesse Brinkley a afirmat că îşi doreşte şi el un inel ca al lui Bute. "Vreu să am un astfel de inel. De fapt, dacă s-ar putea să se pună şi inelul în joc, vineri, odată cu centura, aş fi foarte fericit", a explicat el.

Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în noaptea de vineri spre sîmbătă, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

foto: canoe.ca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bubble23
bubble23  •  14 Octombrie 2010, 14:14

Eu voi incerca cu www.rojadirecta.org, fuctioneaza cu sopcast. Iar inelul, da il merita de mult si astfel de momente trebuie apreciate, un roman care ne face si pe noi madri de tara mama.

bigbelly
bigbelly  •  14 Octombrie 2010, 13:02

"comemorativ"?!? Da' ce, a murit manca-v-as gura!?! Dumnezeule, astia cand va angajeaza la ziar organizeaza cumva vreun concurs de mascarici?

bogdanutz07
bogdanutz07  •  14 Octombrie 2010, 11:19

Il merita de mult ..inelul..dar e roman si deasta nu i l-au inmanat la timp! Vad ca marionetele astea de televiziuni stiu sa finanteze talk-showu-ri de 2 lei zilnic..dar sa transmita un asemenea meci nu au bani!Rusine lor..dar mai mare rusine TVR-ului caci e platit de fiecare roman si avem asteptari, sau mai bn zis aveam! Stie cineva cum putem vedea live pe net meciul? multumesc! Si HAI BUTE!!TARA E ALATURI DE TINE..ROMANII STIU CA VEI RAMANE CAMPION!SANATATE SI MULTA BAFTA!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează