SPORTURI  »  BOX  »  CAMPIONUL MONDIAL IBF NU A MAI TRECUT PE LA SALA DE BOX DIN PECHEA DE TREI ANI

Lucian Bute a uitat de unde a plecat. Nu i-a dat lui Felix Păun mănuşile promise

Acestea sînt mănuşile pe care Lucian Bute a promis, la conferinţa de presă care a avut loc după meciul cu Jean Paul Mendy, că le va da primului său antrenor, Felix Păun
Acestea sînt mănuşile pe care Lucian Bute a promis, la conferinţa de presă care a avut loc după meciul cu Jean Paul Mendy, că le va da primului său antrenor, Felix Păun

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 17:49

Campionul mondial la supermijlocie, Lucian Bute, a uitat de promisiunea făcută primului său antrenor de bix, domnul Felix Păun. După meciul de pe 9 iulie, contra francezului Jean Paul Mendy, Lucian Bute a spus că cel căre i-a pus pentru prima dată mănuşile de box în mînă, antrenorul Felix Păun, va primi mănuşile lui.


Aceste mănuşi erau foarte importante pentru viitorul sălii de box din Pechea. Urmau să fie scoase la licitaţie, iar cu banii obţinuţi să se ofere condiţii mai bune micuţilor boxeri din comuna gălăţeană.


“Mă întreabă oamenii din Pechea, din Galaţi, dacă am primit mănuşile, iar eu nu pot să mint şi să spun da doar pentru a-l acoperi pe el. Probabil că dacă nu făcea acest anunţ în conferinţa de presă nu era nicio problemă, aşa este vorba despre imaginea lui. Şi, bineînţeles, nu mai pot să fac acea licitaţie pentru că lipseşte obiectul”, a declarat, pentru „ring”, Felix Păun.

A dezamăgit şi copiii din Pechea: "Cel puţin le ridica moralul"
Toţi copiii care fac box în Pechea vor să devină Lucian Bute. Cum campionul nu şi-a făcut timp să treacă pe la sală, micuţii au fost foarte dezamăgiţi. “Şi copiii au fost dezamăgiţi. Mă tot întrebau dacă nu vine Lucian pe la sală. Eu ce puteam să le zic? Am tot sperat că va veni măcar în ultimele zile, pentru că a stat mai mult prin Pechea.

Cel puţin le ridica un pic moralul, aveau o amintire frumoasă. Dacă ar fi prima dată când nu trece pe aici, nu ar fi nimic. Însă asta se întâmplă de doi-trei ani, la fiecare venire în ţară. El a plecat şi şi-a luat cu el imaginea imaculată, iar noi am rămas aici în aceleaşi condiţii mizere”, a spus în încheiere primul antrenor al lui Bute.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
talpaiadului
talpaiadului  •  13 August 2011, 05:11

Daca e adevarat si nici macar nu a trecut pe la sala de box din Pechea, atunci Bute este chiar un om de nimic. Eu am crezut ca are un caracter deosebit, dar se vede ca nu este decat un fanfaron, care a uitat de unde a plecat. Dar nu-i nimic, in primavara de voie de nevoie va trebui sa se bata cu Froch sau Ward care sunt boxeri adevarati si il vor aduce cu picioarele pe pamant, poate atunci le va face o vizita si copiilor de la sala din Pechea.

killerforever
killerforever  •  12 August 2011, 23:55

Sunteti cu vacatoti. Daca maine apare unu si zice ca nu stiu care a uitat sa indeplineasca nu stiu ce promisiune il improscati si pe ala cu noroi. Dar voi mai urangutanilor cate promisiuni ati incalcat? Stiti este o vorba: "Cine este fara de pacat sa arunce prima piatra!" Cine are urechi de auzit sa auda!

99gabi
99gabi  •  10 August 2011, 15:46

Sunt sigur ca este un articol comandat. Daca nu, inseamna ca antrenorul cu pricina este flamand si ptr niste bani a declarat cele de mai sus. Problema asta se rezolva printr-un telefon dat lui Bute dar el nu castiga nimic si nu s-a obosit mai bine aruca cu noroi. Rusine!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close