SPORTURI  »  BOX  »  IBF

Lucian Bute ar putea boxa cu Kelly "Fantoma" Pavlik în noiembrie

Kelly Pavlik
Kelly Pavlik

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 18 iunie 2011 16:18

Presa canadiană anunţă că este posibil să vedem un meci între Lucian Bute şi Kelly Pavlik în noiembrie.

Discuţii preliminare au avut loc deja între cele două părţi.  Un meci între campionul mondial la supermijlocie, Lucian Bute şi fostul campion mondial al categoriei mijlocii, Kelly Pavlik este foarte aproape de a avea loc la sfîrşitul acestui an, chiar dacă se va desfăşura la Montreal.

Kelly Pavlik are 27 de ani şi trăieşte în Ohio. A boxat 39 de meciuri şi are 37 de victorii (32 KO) şi două înfrîngeri.

Ultimul său meci a fost pe 7 mai 2011, după un an de pauză. Atunci a cîştigat, prin decizie unanimă, în faţa lui Alfonso Lopez.

"Aştept cu nerăbdare meciul împotriva lui Lucian Bute. Este unul dintre cei mai buni pugilişti de la super mijlocie din lume. Este stîngaci, înalt, puternic şi are un fizic axtraordinar. Va fi un meci extraordinar şi o ocazie unică de a boxa, din nou, în Canada la un post de televiziune mare", a spus promoterul lui Kelly Pavlik în presa canadiană.

Lucian Bute (28-0, 23 KO) îl va întîlni pe Jean Paul Mendy (29-0-1, 16 KO) în main-event-ul galei "Campion pentru România" care  va avea loc pe 9 iulie la Romexpo.

Cum Andre Ward şi Carl Froch nu au acceptat să se deplaseze la Montreal pentru a-l întîlni pe Bute, iar Mikkel Kessler are deja un meci stabilit cu Robert Stieglitz, Kelly Pavlik este singurul nume mare care a rămas disponibil pentru un meci cu românul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mogul
mogul  •  20 Iunie 2011, 22:56

daca a ajuns bdgeorge sa-si faca cont ca sa-si singur dreptate asta zice tot despre el .

hofer
hofer  •  18 Iunie 2011, 22:24

Asa este! La barfit pe net sant toti Campioni, de Romani de genul acesta mie jena, Panglicari, Carcotasi, Lasi, sant primi care fug! Lasa Bute ca noi Germani care ne tragem din Romania te sustinem. Viva Bute! Victorie Bute! P.S. Nu fi dezamagit pentru ca exista si Romani de treaba.

pinteat
pinteat  •  18 Iunie 2011, 19:13

prietene, devii penibil toti invidiosii isi varsa veninul pe forumuri las ca sunt sigur ca vei ajunge si tu campion mondial la barfit si iti vei apara centura cu succes in fata oricui

Vezi toate comentariile (4)
Comentează