SPORTURI  »  BOX  »  ADRIAN DIACONU - CHAD DAWSON, 22 MAI, CENTRE BELL, MONTREAL

Lucian Bute: "Dawson este favorit, dar Diaconu e mai motivat ca niciodată"

Adrian Diaconu
Adrian Diaconu

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 21 mai 2011 18:01

Pugilistul Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a declarat că americanul Chad Dawson este favoritul meciului cu Adrian Diaconu, din cadrul galei de la Montreal, dar românul în vîrstă de 32 de ani este mai motivat ca niciodată, informează mediafax.

"Îl cunosc pe Adrian de 20 de ani. Nu l-am văzut niciodată într-o astfel de formă. Chad Dawson este favorit, un boxer bun, rapid şi stîngaci, dar Adrian este mai motivat ca niciodată. Stephan Larouche l-a ajutat şi el, sînt încrezător", a spus Bute, care va fi prezent la gala ce va avea loc duminică dimineaţă, de la ora 05.00 şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Potrivit ruefrontenac.com, promotorul Yvon Michel a declarat că meciul cu Dawson este foarte important pentru viitorul lui Diaconu. "Dacă Diaconu îl învinge pe Dawson sau face un meci bun cu el, va avea dreptul la alte prezenţe pe puternica reţea HBO", a afirmat Michel.

Diaconu şi Dawson vor boxa într-un meci la categoria semigrea, versiunea WBC. Principalul meci al galei de sîmbătă este însă cel dintre deţinătorul titlului mondial la categoria semigrea, în versiunea WBC, canadianul Jean Pascal şi americanul Bernard Hopkins.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează