SPORTURI  »  BOX  »  IBF

Lucian Bute e gata de duelul cu Badou Jack! Declarații de la conferința de presă: "Nu sunt favorit, dar nu mă interesează asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2016 16:02

Lucian Bute este pregătit pentru partida cu Badou Jack de la categoria supermijlocie în versiunea WBC.

Dacă se va impune în meciul de pe 30 aprilie, de la Washington, va avea din nou șansa de a boxa pentru unificarea centurilor WBC și IBF.

"E normal nu fiu favorit. El este campionul, însă nu e nici o problema. Nu interesează. Ştiu cine sunt şi sunt foarte încrezător. Înaintea meciului cu DeGale poate  eram puţin ezitant, însă acum sunt sigur.

Cred Jack are o capacitate limitată. Este un luptător bun, face totul bine, însă nu foarte bine. A avut o carieră frumoasă la amatori, dar nu e nimic special. E un boxer care vine direct la tine şi care nu îşi mişcă foarte bine capul", a spus Bute la conferința de presă conform ziare.com.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1125955164091716
Andrei Stuparu  •  05 Aprilie 2016, 17:32

Are dreptate Bute. Poate ca nici Bute nu este in "top" , dar nici performanta lui Badou Jack de a fi facut KO in prima repriza nu o are

nusu_d
nusu_d  •  04 Aprilie 2016, 16:55

Pai nici nu aveai cum sa fii favorit mai Bute dupa "performantele" slabe din ultimii ani. Din ultimele 5 meciuri ai pierdut 3, iar cele doua castigate au fost cu 2 no name-uri Gracev si Luisa. Gracev ti-a cam umflat capul. Badou Jack nu e vreo scula, dar pe tine te bate. Peste ani cand si daca unii isi vor mai aduce aminte de tine, nu le va reveni in minte decat meciul cu Froch si bataia sora cu moartea pe care ai incasat-o atunci. Meciul ala e definitoriu pentru "cariera" ta mincinoasa, restul e can can.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  02 Aprilie 2016, 20:11
Postat de talpaiadului pe 02 Aprilie 2016, 17:47

Exact asa a fost si Froch, "un boxer care vine direct la tine şi care nu îşi mişcă foarte bine capul".

Corect si este foarte dur, dar a fost facut ko si nu poate sa incaseze ce incasa Froch. Sunt sanse pentru Bute mai mari decat cu Degale .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează