SPORTURI  »  BOX  »  IBF

Lucian Bute este pregătit pentru meciul cu Andrade

Lucian Bute, Librado Andrade
Lucian Bute, Librado Andrade

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2009 00:00

Lucian Bute va avea trei sparring-partneri înainte de disputa cu  Librado Andrade, din 28 noiembrie, de la Quebec, meciul în care românul îşi apără titlul mondial IBF la supermijlocie.

"Am făcut deja 76 de reprize de antrenament cu Glen Johnson. Mai am 18 runde şi apoi mă voi pregăti cu Chad Dawson. În ultimele trei săptămîni voi fi ajutat de un pugilist mexican", a declarat Bute.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (2)
 •  29 Octombrie 2009, 13:51

Partenerul urmator al lui Bute este un mexican. (Chad Dawson e american.) Chad Dawson are un stil mult mai apropiat de cel al lui Bute decat de cel al lui Andrade, deci n-are niciun rost sa se antreneze Bute cu el pentru Andrade. Da' asa-i cand n-ai habar despre ce scrii... Pe-ni-bili, GSP.

 •  29 Octombrie 2009, 13:48

"Am făcut deja 76 de reprize de antrenament cu Glen Johnson. Mai am 18 runde şi apoi mă voi pregăti cu Chad Dawson. În ultimele trei săptămîni voi fi ajutat de un pugilist mexican", a declarat Bute. GSP, sunteti imbecili. Bute NU a declarat asa ceva. Uite ce a declarat: ://www.interbox.ca/chronique-de-lucian-partie-2 Chad Dawson este adversarul pentru care se pregateste Glen Johnson cu Bute, nu urmatorul partener de antrenament al lui Bute. Partenerul urmator al

Vezi toate comentariile (2)
Comentează