SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAŢII

Lucian Bute, la un pas de retragere: "Lucrurile au luat o altă întorsătură"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 18:13

Lucian Bute a pierdut 5 dintre ultimele 7 meciuri și este aproape de a lua o decizie importantă pentru cariera sa.

Deținătorul titului IBF între 2007 și 2012 a fost prezent aseară la o gală de box din Timișoara, iar după acest eveniment a oferit o declarație în care a lăsat de înțeles că e foarte aproape de retragere

"În momentul de faţă mă bucur de familie, ştiţi că sunt tătic de două luni de zile, sunt acasă cu familia, cu fetiţa, e cel mai frumos cadou din viaţă mea.

E cea mai preţioasă centură şi asta contează cel mai mult. Obiectivele şi priorităţile se schimbă şi lucrurile au luat o altă întorsătură.

Am 37 de ani, nu ştiu dacă o să mai fac un meci sau nu, prioritatea mea este familia acum. Voi decide când mă voi întoarce la Montreal. Discut cu echipa şi cu staff-ul meu despre acest lucru", a declarat Lucian Bute conform TV Sport ro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
leo
leo  •  07 Mai 2017, 19:47

Iti doresc numai bine Lucian! Multa sanatate tie si familiei! Daca ar fi sa te retragi, lumea ar intelege si nu te-ar judeca! Cred ca boxul ti-a oferit tot ce putea : placere, momente unice,faima, bani,durere,deziluzii... Eu, imi voi aduce aminte cu mare placere momentele in care te-am vazut boxand, pe viu sau la cage! Ai avut o cariera frumoasa si te-ai batut s-o obtii si s-o mentii! Bafta multa!

101579363742277
Marcel Popa  •  07 Mai 2017, 18:58

el sa lasat dar inca nu stie.

juv3ntin
juv3ntin  •  07 Mai 2017, 18:57

ii pasa cuiva?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează