SPORTURI  »  BOX  »  URARI DE SARBATORI

Lucian Bute le ureaza romanilor realizari in 2010

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

Campionul mondial IBF, Lucian Bute, spune ca sarbatorile au inceput in momentul in care el a cistigat meciul cu Librado Andrade si ca le multumeste tuturor romanilor care au fost alaturi de el.

"În primul rând, vreau sa le multumesc din suflet ca au fost alaturi de mine. Sunt fericit ca am reusit sa le aduc o mica bucurie în case si sper din suflet sa nu-i dezamagesc nici de-acum înainte. As putea spune ca victoria mea cu Andrade a coincis cu începutul Sarbatorilor de iarna, ceea ce este un lucru nemaipomenit. Românilor de pretutindeni le doresc sa fie sanatosi, sa aiba un Craciun fericit si un an 2010 plin numai de realizari", a spus Lucian Bute in ziarul Libertatea.

Citeste aici interviul acordat de Lucian Bute ziarului Libertatea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  27 Decembrie 2009, 18:47

Craciun Fericit multa sanatate si multe bucurii.La multi ani 2010 Luciane si toate cele bune iti ureaza Sorinel din Canada.

 •  26 Decembrie 2009, 14:34

l-ai ghicit pe sholdovean.asta e caracterul lui, duplicitar.e varza cu carne ca om.

 •  25 Decembrie 2009, 11:00

Bravo Lucian!!! Craciun fericit si La Multi Ani!!! Sa-ti dea Domnu' numai realizari si in 2010!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează