SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE

Lucian Bute, renăscut după victoria cu Di Luisa » Adversar surpriză pentru următorul meci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2015 11:29

Lucian Bute simte că poate să redevină campion mondial după victoria cu Andrea Di Luisa și vrea să pună mîna pe una dintre centurile categoriei supermijlocii.

”Am fost altul în ring și s-a văzut rezultatul. Aveam nevoie de această victorie. Cred că lucrurile au reintrat în normal și aștept meciurile mari. Cred că m-a ajutat foarte mult la nivel psihologic că am o echipă nouă. Am încredere în mine și sper ca în viitorul apropiat să devin pentru a doua oară campion mondial.

E normal ca lumea să își piardă încrederea în mine după ultimele meciuri și lunga absență, însă sper că i-am convins că pot ajunge din nou campion. Această victorie mi-a deschis ușile către SUA și cred că următorul meci, în toamnă, poate fi unul eliminatoriu sau pentru titlul mondial. Eu mi-aș dori să boxez cu învingătorul dintre Jack Badou și George Groves”, a spus Lucian Bute la televiziunea sportro.

Jack Badou este campionul mondial WBC la categoria supermijlocie și își pune centura la bătaie pe 12 septembrie, în gala ultimului meci din cariera lui Floyd Mayweather, urmînd să-l înfrunte pe George Groves.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
kingdon
kingdon  •  21 August 2015, 04:54

Oare de ce nu s-a mentionat ca acest Italian a fost ales cu grija sa nu ii puna nicio problema. Nu s-a mentionat ca bute l-a batut la amatori acum 15 ani ??? Cat mai tine comedia asta?? Cat mai prostiti lumea???

kingdon
kingdon  •  20 August 2015, 04:00

de ce cenzurati adevarul? nu este frumos.....

kingdon
kingdon  •  19 August 2015, 21:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează