SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN-PAUL MENDY

Lucian Bute s-a dat la soţia lui Leonard Doroftei? » "Na-ţi-o ţie, dă-mi-o mie!"

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 19:39

Întîmplător sau nu, Leonard Doroftei, care a comentat meciul în direct la Radio GSP, a anticipat ce se va întîmpla, a acuzat organizatorii că îi aduc adversari mult prea slabi lui Lucian şi s-a mirat de tactica lui Mendy. La final a exclamat: "Merita Oscarul! Şi-a luat banii şi a plecat"


Leonard Doroftei nu a avut nici o emoţie în timpul meciului lui Bute. A ştiut de la început ce se va întîmpla, a greşit localizînd KO-ul în runda a cincea şi a sugerat mereu că e ceva necurat la mijloc. Fostul campion a comentat în direct la Radio GSP gala, iar înregistrările şi povestirile realizatorului Gabi Safta stau mărturie. La final a rîs amar: "Mendy merita Oscarul pentru această căzătură! Şi-a luat banii şi a plecat".

"Noi, cei din box, ştim cum să interpretăm lucrurile. Am urmărit loviturile, era un fel de na-ţi-o ţie dă-mi-o mie. Eu înţeleg altceva din aceste mişcări"
Leonard Doroftei la Radio GSP

"Staţi liniştiţi, chiar dacă a punctat Mendy. Să vedeţi ce o să urmeze!"
Leonard Doroftei cu 10 secunde înainte de KO

"Circ ieftin!"
Surprinzător e că Doroftei a anticipat destul de repede deznodămîntul. Fără să nege valoarea lui Bute, el s-a legat de valoarea adversarului. Apoi a început să se amuze uşor enervat: Eu înţeleg altceva din aceste mişcări, din aceste lovituri. Nu mă păcăleşte ăsta cum stă pe corzi. Dă ca loviturile să fie date. E o mascaradă!", a comentat Moşu' înainte de punctul culminant.

KO-ul a venit ca o uşurare: "O mascaradă, Mendy şi-a luat banii şi a plecat acasă. V-am spus că aşa se va întîmpla, vedeam că începe să îi intre stînga lui Bute. E munca lui, e efortul lui, dar aşa se întîmplă cînd galele se fac în România. Cînd mergem afară e mai greu".

S-a dat la soţia lui Dorin?
Mulţi dintre cei care îi cunosc pe cei doi campioni îşi explică într-un singur mod atacurile lui Doroftei la adresa lui Bute. Circulă o poveste cum că, prin anii 2003-2004, în Canada, Bute îl căuta pe acasă pe Dorin cînd ştia că acesta e plecat.
"A fost acel episod. Erau prieteni, locuiau amîndoi în Canada, şi la un moment dat lui Doroftei i s-a pus pata că Lucian i-ar trage clopotele Monicăi", povesteşte un apropiat. Moşu' a negat la acea vreme zvonul: "La noi a fost dragoste la prima vedere şi nu se pune problema, sîntem o familie fericită".

"Aşa e Doroftei, azi mă laudă, mîine mă critică. Şi el merita Oscarul la căzătura din meciul cu Gatti"
Lucian Bute

"Sînt doar răutăţi, Lucian Bute e un mare campion!"
Adrian Mutu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
puiu30
puiu30  •  11 Iulie 2011, 22:54

In momentul in care nu mai castiga banii care ii castiga Bute pe Doroftei il apuca ciuda ca a ajuns un vai de capul lui.Fiecare a fost bun la timpul lui in box dar din toti boxerii care i-am avut dupa 1990 care au candidat la o centura ca boxer profesionist indiferent ca a fost Francisc Vastag,Mihai Leu sau care vreti voi sa ii luati singurul care da din papagal si gaseste vina in special lui Lucian Bute este Doroftei.Afost si el bun la timpul lui.Tot respectul dar vremea lui a trecut iar acum Bute este cel mai bun.La fel si timpul lui va trece dar ceea ce face Doroftei este circ ca sa mai iasa si el in evidenta ca a ajuns un parlit vai de capul lui.

zidane92
zidane92  •  11 Iulie 2011, 17:37

doroftei are ceva personal cu bute dar are dreptate 100% cand se leaga de valoarea adversarilor lui bute pentru mine si pentru oricine sanatos la cap e cel putin suspect ca in 9 meciuri pentru titlu(meciul cu berrio cand a luat centura si apoi in cele 8 meciuri in care si-a aparat-o) nu a intalnit niciun boxer de clasa mondiala din categoria lui nici urma de carl froch nici urma de ward nici urma de pavlik ba rasul de pe lume nici urma macar de kessler si atunci ok bute e un boxer bun dar pana nu bate un nume din primele 3 enumerate de mine mai sus expresiile de genul bute e un mare sportiv al romaniei ca hagi sau nadia campionul bute sau bute e cel mai bun boxer din lume sunt halucinante

celestyni
celestyni  •  11 Iulie 2011, 16:24
Postat de celestyni pe 11 Iulie 2011, 15:58

Nu va mai luati de Doroftei, are dreptate. Cand o sa vad si eu un meci intre Lucian si Abraham, Ward sau Froch o sa zic ca e boxeur de top. Meciuri d-astea cu neica nimeni nu ne pot convinge. Bute e intr-o categorie grea, cu mari campioni. Daca vrea sa demonstreze ca are si el loc intre ei, trebuie sa o dovedeasca macar cu unu' din cei sase din 'supersix'. Pana atunci, Doroftei are tot dreptul sa-si spuna parerea ca un fost campion care a acceptat confruntari grele. Gala asta a cam avut miros de zoaie lasate de bani murdari spalati.

... ca sa nu mai zic de Sergio Martinez, campion WBO + WBC. Pe you tube multi isi doresc un meci Martinez-ButeComentariul tău...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează